Jūsų kelionių ar tiesiog atostogų istorijų su nuotraukomis laukiame el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki rugsėjo 7 d. (imtinai).

Prizo - kelionės aprašymas

1 dieną ryte išvyksite iš Vilniaus. Autobusu važiuosite į Rygą. Kelionės pradžioje kviečiame pasimėgauti Rygos senamiesčiu. Užsukite į Rygos pilį, Domo katedrą, Rotušės aikštę, aplankykite jaukią Šv. Jokūbo bažnyčią. Užsukite į mažytę senamiesčio kepyklėlę išgerti kvepiančios arbatos bei paragauti šviežių bandelių su cinamonu. Pavakary keliausite į Rygos laivų uostą ir išplauksite laivu į Stokholmą. Apgyvendinimas B klasės kajutėje, pramogos ir diskotekos laive.

2 dieną ryte atplauksite į Stokholmą. Ekskursija po Stokholmo senamiestį- „Šiaurės Venecijos“ širdį. Neišdildomų įspūdžių paliks Stokholmo Rotušė, Karalių rūmai, Didžioji Katedra, Parlamentas bei karališkojo laivo „Vaza“ muziejus. Dar šiek tiek laiko praleidę Stokholme, vakare grįšite į keltą ir plauksite atgal į Rygą. Nakvynė ir pramogos kelte.

3 dieną atplauksite į Rygą. Laisvu laiku rekomenduojame aplankyti Rygos zoologijos sodą, Rygos filmų ir aviacijos muziejus, Radijo ir Televizijos bokštą, Kačių namus ir t.t. Autobusu vykstate atgal į Vilnių.

Įskaičiuota:

- kelionė patogiu autobusu;
- 2 nakvynės kelto kajutėse;
- ekskursinė programa Stokholme;
- kelionės dokumentų sutvarkymas.

Mokama papildomai:

- bilietai į mokamus objektus (muziejus ir kt.objektus);
- kelionės draudimas;
- maitinimas kelionės metu;
- asmeninės išlaidos ir kitos išlaidos nepaminėtos programoje.

Pastabos:

- kelionės datą galima pasirinkti nuo 2014.09.01 iki 2014.11.30. Data tvirtinama tik esant reisams ir vietoms kelte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)