Automobilinė kėdutė lėktuvo salone negali būti naudojama. Papildoma kūdikio įranga – automobilinė kėdutė, kelioninė lovelė ar kt. – registruojama kaip jūsų registruotas bagažas, informuoja „Ryanair“.

Kūdikio įranga iki 20 kg iš anksto registruojama ir kainuoja 10 EUR/GBP už 1 vienetą skrydžiui į vieną pusę. Jei registruojate oro uoste arba per „Ryanair“ skambučių centrą, kaina didesnė – 20 EUR/GBP už 1 vienetą skrydžiui į vieną pusę.

Jei kūdikio įranga viršija 20 kg, teks mokėti papildomai už kiekvieną viršijamą kilogramą. Registruojamą kūdikio įrangą gerai ir saugiai supakuokite.

Kūdikio maistui ir gėrimams, reikalingiems skrydžio metu, ribojimai nėra taikomi.

Vaikui nuo 2 metų (nuo 24 mėnesių) priklauso tiek rankinio ir papildomos mažos rankinės, tiek registruoto bagažo gabenimas. Jei keliauja vaikas, vienas sulankstomas vežimėlis gabenamas nemokamai.

Sulankstomi vežimėliai turi būti užregistruojami oro uoste prie bagažo skyriaus. Registracija baigiama likus 40 min. iki skrydžio. Užregistravus vežimėliu galima naudotis iki laipinimo į lėktuvą. Skrydžio metu juo pasirūpins aptarnaujantis personalas. Išlipus iš lėktuvo vežimėlį atgausite ir galėsite toliau juo naudotis.