Džiaugsmą dėl šio laivo galima palyginti su džiugiu jauduliu dėl „Titaniko“ prieš pirmąją jo kelionę. Tiesa, socialinėje žiniasklaidoje pasirodė ir ne itin pozityvių komentarų, rašoma express.co.uk.

Vienas žmogus parašė „Twitter“: „Didžiausias pasaulyje kruizinis laivas, tikra pabaisa, talpinantis iki 7600 keleivių, su 20 denių. Nepanašu į atsipalaidavimą ir poilsį.“

Kitas rašė: „Man patinka kruizai, bet vien pažvelgus į šį laivą, atrodo, kad nuskęs, jis toks didžiulis.“

„Tas laivas – kaip iš kokio košmariško sapno“, – baisėjosi dar vienas vartotojas.

Didžiausias pasaulyje kruizinis laivas

Laivas neseniai baigtas statyti Suomijoje. Laivą su 20 denių statė daugiau 2 tūkst. specialistų. Jis su keleiviais išplauks iš Majamio 2024 m. sausį ir plaukios į 7 dienų trukmės kruizus Karibų jūroje.

Kruiziniame laive dirbs 2350 įgulos nariai, galės plaukti 5610 svečių, bus 28 kategorijų kajutės, septyni baseinai, devynios sūkurinės vonios, šešios vandens čiuožyklos, taip pat ir didžiulis vandens pramogų parkas. Maisto ir gėrimų bus galima pasirinkti iš 40 restoranų.

Laive yra penkios zonos:

„Thrill Island“ (Jaudulio sala) – įspūdingi atrakcionai ir vandens pramogų parkas.

„Chill Island“ (Poilsio sala) – trijų denių erdvė, kurioje yra septyni baseinai, baras vandenyje ir tik suaugusiesiems skirta poilsio erdvė.

„Surfside“ (Bangų oazė) – jaunoms šeimoms skirta vieta, kurioje yra karuselė ir žaidimų automatai.

„The Hideaway“ (prieglobstis) – paplūdimio klubas su vaizdu į vandenyną.

„AquaDome“ (Vandens namai) – vandens pramogų parkas su didžiuliu kriokliu.

Kompanija tikisi, kad patenkins didėjantį poilsio vietų kelioms kartoms poreikį. Kompanijos prezidentas Michaelas Bayley teigė: „Mūsų kompanija vystosi, vis labiau orientuojasi į šeimas, kelių kartų poilsį. Mūsų tikslas – atitikti visus kriterijus, siejamus su šeimų atostogomis.“

Regis, šeimos visiškai tam pritaria. Rezervacijos kelionėms, vykusios dar 2022 m. spalį, buvo išskirtinai gausios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)