Bendrovei pavyko sumažinti skrydžių savikainą bei iškovoti palankesnes bendradarbiavimo sąlygas su viešbučių tinklais ilgalaikei partnerystei ir pradėjus skraidyti grupės orlaiviais.

Anot „Tiketa Tour“ vadovo Gvido Aukštuolio, kelionės į Turkiją ateinančiais metais Lietuvos keliautojams pigs net penktadaliu, o į Egiptą – ketvirtadaliu.

Turkijos pliažus pasiekiamus planuojame padaryti kiekvieną dieną, o poilsis jos kurortuose kainuos gerokai pigiau nei iki šiol. Baigėme derybas su viešbučių grandinėmis, gavome išskirtines sąlygas, tad jau netrukus rinkai pateiksim gerokai vertingesnius poilsio paketus, nei kitų rinkos dalyvių ar buvo iki šiol“, – sako jis.

G. Aukštuolio teigimu, bendrovei pakeitus prekės ženklą, keičiasi ir jos strategija – bus koncentruojamasi ne į kryptis, o į prieinamumą visiems, tiek norintiems ilsėtis Turkijoje, tiek Egipte.

„Tai pagrindinės dvi kryptys, kuriose didinsime įdirbį. Tad naują veiklos etapą pradedame savo grupės bendrovės nauju orlaiviu, su kuriuo planuojame kasdien skraidyti į Turkiją jau nuo balandžio pradžios“, – pasako jis.

Bendrovė planuoja, kad per tris metus bendrovės organizuojamomis kelionėmis į Turkiją ir Egiptą naudosis kas ketvirtas į šias poilsines šalis vykstantis šalies gyventojas.

Atostogos Turkijoje

„Kiti metai, gali būti vieni geriausių turistams – kainos bus tikrai palankesnės vartotojams, nei buvo iki šiol. Užsienio šalys imasi aktyvių veiksmų turistams susigrąžinti, tad ateina metas vartotojų laikui“, – sako jis.

Bendrovės siūlomos kelionės į Turkiją 5 žvaigždučių viešbutyje 2021-ųjų pavasario vaikų atostogų metu vienai savaitei asmeniui kainuos nuo 365 EUR, kas yra daugiau nei ketvirtadaliu mažiau nei vieni pigiausių pasiūlymų ankstesniais metais.

Skrydžius į Turkiją bendrovė planuoja pradėti balandžio 3 dieną, o į Egiptą – spalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)