Šį neįprastą bokštą pastatė per gaisrą išdegusioje laukymėje. Iš šios vietos atsiveria vaizdas į aukščiausią Šiaurės Amerikoje Denali kalną. Iš pradžių Philas Weidneris pastatė vieno aukšto namelį, bet kai po gaisro miškas atsigavo, ėmė tankėti, savininkas pristatė naujų aukštų, kad galėtų matyti pro langus gražų vaizdą. Bokštas primena statinį iš Theodoreo LeSiego kūrinio „Dr. Seuss stories“, tad vietiniai jį praminė Daktaro Seusso namu.

Bokštą pastatė dešimto dešimtmečio pabaigoje. Po kiek laiko jis išvyko, namas stovėjo tuščias ir apleistas. Šiuo laikotarpiu bokšte apsilankė tūkstančiai turistų, jie fotografavosi viduje ir lauke. Didžiausia atrakcija – observatorija ant stogo.
Namas

Pernai Ph. Weidneris grįžo ir ėmė toliau statyti ir įrenginėti savo bokštą. Pagrindinis statinys baigtas, įvesta elektra, vandentiekis. Kelerius ateinančius metus savininkas ketina įrenginėti interjerą. Jis pažadėjo, kad baigus įrengimą, bokštas vėl bus atviras lankytojams, na o dabar prašo žmonių jam netrukdyti. „Čia – statybų zona, pavojinga, – paaiškino jis. – Čia bus namas ir observatorija. Planuoju galiausiai įkelti teleskopą. Veikiausiai dar įrengsiu ir radijo stotį, kurią pavadinsiu „Radio Free Goose Creek“ ir transliuosiu informaciją pasauliui.“

Kai bus baigtas remontas, Ph. Weidneris planuoja gyventi apatiniame bokšto aukšte ir priiminėti lankytojus.