Pradėti galime nuo to, kad koncerto metu jau 10 metų jubiliejų švenčia AVON „Rožinis kaspinas“. Ta proga AVON žada daug siurprizų ir geros nuotaikos. Kviečiame Jus įsisegti rožinį kaspiną ir palaikyti viso pasaulio moteris ir jų artimuosius. „Ladies, Heels on Vinyls!“ fotografas Vincas Alesius savo objektyve žadėjo fiksuoti kiekvieną rožinį kaspinėlį!

Vakaro vinis - gyvu pasirodymu užburs legendinė grupė EMPTI su energija trykštančia, bet pavydėtinai subtilia ir moteriška vokaliste Giedre Kilčiauskiene priešakyje. Prisiminkite tokių hitų, kaip „Gera mylėtis“, „4 milimetrai“ ar „Tu man“ žodžius ir pasiruoškite visą vakarą dainuoti iš visos širdies.

Jei kas manote, kad šito jau per akis, klystate. Kai tik paleisite EMPTI nuo scenos, jų vietą keis nepakartojami Boyfriend ir Vaiper. Jei kas pamiršote (kad ir kaip neįtikėtinai tai skamba), priminimas: Club Tropicana atstovas Boyfriend Lietuvos DJ scenoje išgarsėjo per neįtikėtinai trumpą laiką, o dabar šviežūs Moombahton garsai puikiai pažįstami ir visko mačiusiai itin išrankiai užsienio publikai. Vaiper iš Despotin‘ FAM pristatyti dažniausiai net nereikia. Jis - vienas iš ryškiausių urban kultūros vėliavnešių Lietuvoje, kurio pasiekimams nupasakoti reikėtų atskiro straipsnio.

AVON gimtadienio proga paruošė dar vieną staigmeną – merginos ir moterys, norinčios pasimokyti makiažo subtilybių ar tiesiog pasigražinti ypatingą vakarą, bus kviečiamos visiškai nemokamam greitajam makiažui, kurį atliks profesionali visažistė. Taigi, kiekviena galės pasijausti žvaigžde ir žingsniuoti link scenos visiškai pasitikėdama savimi!

Drąsiesiems renginio dalyviams ruošiama neeilinė pramoga! Laikrodžio rodyklėms jau prasukus dvyliktą, Gargaro svečius pradės puošti tatuiruočių salono „Drakono ženklas“ meistrai. Jie pažadėjo kiekvienam norinčiam specialiais odos dažais išpiešti po nedidelį meno kūrinį! O kad vyrų akys neliūdėtų, vakaro metu pamatysite iki pusės ištapytą „Drakono ženklo“ modelį, su kuriuo labiausiai norintys spės ir nusifotografuoti.

Manau supratote, kad laiko laukti nebėra – moterys, smailinkite kulniukus, vyrai, ruoškitės šventei iki ryto – „Ladies, Heels on Vinyls!“ nustebins net ir visko mačiusius klubinėtojus!

Pramogas garantuojantis bilietas čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją