Iki rugsėjo 28 d. jos kartą per savaitę – trečiadieniais – vykdys skrydžius į Barseloną. Pirmuoju reisu iš Vilniaus išskrido daugiau nei 100 keleivių.

„Matome, kad keliaujančiųjų į Barseloną skaičius nuolat auga, tad augantį skrydžių poreikį tenkins jau trys aviakompanijos. „Vueling“ taip pat siūlo jungiamųjų skrydžių galimybes ir patogų susisiekimą su Tenerife, Palma de Maljorka, Alikante, Ibiza, Bilbao, Sevilija ir kitais Pietų Europos miestais, į kuriuos kol kas tiesioginių reguliariųjų reisų iš Vilniaus nėra. Tad kviečiame keleivius rinktis kryptis savo atostogoms,“ – sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Lėktuvas iš Barselonos oro uosto į Vilnių išskrenda vėlai vakare - 23:30 val., o atgal į Ispaniją iš Vilniaus kyla 5 val. ryto. Aviakompanija per šį oro uostą vykdo jungiamuosius skrydžius, tad ankstyvas skrydžio laikas suteikia galimybę patogiai keliauti į kitus Ispanijos ir ne tik jos miestus.

Ispanijos aviakompanija „Vueling“ per 2014 metus pervežė 17,2 mln. keleivių. Tiesiogiai oro linijos skraido daugiau nei į 100 skirtingų oro uostų, o vykdydamos jungiamuosius skrydžius glaudžia bendradarbiauja su „British Airways“, „Iberia“, „Qatar Airways“ ir „Corsair“ kompanijomis.

Šiuo metu iš Vilniaus į Barseloną keleivius po tris kartus per savaitę skraidina dar dvi skrydžių aviakompanijos – „Ryanair“ ir „Wizz Air“.