Nuolaidos skrydžio bilietams iš Vilniaus į Milaną taikomos balandžio ir gegužės mėnesių laikotarpiui. Programos „Wizzair Discount Club Members“ nariams bilietai į abi puses kainuos 29,98 eur, kitiems – 49,98 eur. Būtina paminėti, kad bilietų su nuolaida skaičius yra ribotas.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite matyti skrydžio datas, laikus ir kainas.
Pavyzdys

Įsigyti bilietų galite čia.

Milanas – vienas turtingiausių Europos miestų, dažnai vadinama Italijos madų sostinė. Jis garsėja stilingomis parduotuvėmis ir prabangiais restoranais. Mieste knibždėte knibžda modelių ir mados dizainerių. Gausu įspūdingų pastatų: nuo senų neoklasikinių Milano rūmų iki ultramodernių bokštų ir komercinių pastatų. Norintiems kultūrą derinti su apsipirkimu ir valgymu rekomenduojama apsilankyti La Scala ir Duomo.

Milane rekomenduojama aplankyti ypač populiarią meno galeriją „Pinacoteca di Brera“. Joje eksponuojama viena iš Italijos ankstyvųjų tapybos darbų kolekcijų. Ten išvysite šiuos šedevrus: šv. Luko altorius (aut. Andrea Mantegna), „Madona su kūdikiu ir šventieji“ (aut. Piero della Francesca), „Mergelės Marijos vestuvės“ (aut. Rafaelis), „Vakarienė Emause“ (aut. Karavadžas), ir daugelį kitų galite apžiūrėti šioje galerijoje.