Pigesnių bilietų galima įsigyti skrydžiams iš Vilniaus į Madridą gegužės mėnesio laikotarpiui. Priklausomai nuo jūsų pasirinktos datos, bilietų į abi puses kaina sieks 83 eurus. Būtina paminėti, kad tokių bilietų skaičius ribotas.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite matyti skrydžio datą, laiką ir kainą.
Pavyzdys

Bilietų įsigyti galite čia.

Pasak keliautojų, geriausias laikas aplankyti Ispanijos sostinę – pavasaris arba ruduo. Tokiu metu oro sąlygos yra palankiausios. Kaip žinome, vaikščioti ir pažinti miestą per karščius yra nelengva užduotis bet kokio amžiaus turistui.

Planuojantiems kelionę į šį miestą gidai rekomenduoja aplankyti vieną didžiausių aikščių, vad. Plaza Mayor. Joje išvysite bronzinę karaliaus Philips III statulą.

Ne mažiau įdomūs ir Karališkieji rūmai (isp. Palacio Real). Jie laikomi vieni įspūdingiausių visoje Europoje. Šiuos rūmus dekoravo garsūs menininkai: Juan de Flandes, Goya, Tiepolo ir kiti. Rūmuose yra net 2000 kambarių, kai kuriuos iš jų gali išvysti ir turisto akys.

Miesto centra taip pat rasite ir pusmėnulio formos aikštę – Saulės vartai (isp. Plaza Puerta del Sol). Ji yra viena judriausių vietų visame Madride. Be jos centre esančio paminklo, skirto Karoliui III, išvysite įstabius architektūros pastatus, fontaną ir kt.

Tiems, kuriems ypač smalsu pamatyti bulių kautynes, vertėtų nuvykti į La Ventas bulių kautynių areną (isp. Plaza de Toros de las Ventas). Oficialiai atidaryta 1931 metais, arena veikia iki šiol.

Kelionių organizatorių teigimu, tai tėra kelios vietos, ką galite atrasti, pasigrožėti Madride.