Nuolaida taikoma skrydžio bilietams balandžio mėnesio laikotarpiui. Būtina paminėti, kad bilietų skaičius ribotas.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite matyti skrydžio datą ir kainą.

Bilietas balandžio 7 dienai kainuos 35,09 eur, o grįžimas, pavyzdžiui, balandžio 14 d. – 16,99 eur.
Pavyzdys

Įsigyti bilietų galite čia.

Planuojantiems aplankyti Kosą pateikiame naudingus patarimus:

Daugiau nei 290 km. besitęsiančią pakrantę turinčioje Koso saloje yra nemažai paplūdimių. Jie – įvairiausių formų ir dydžių, nuo auksinių atkarpų su paplūdimio barais, iki užslėptų įlankų ir mažai kam žinomų įlankėlių. Be to, salos grožis neapsiriboja vien jos pakrantėmis. Salos gilumoje nuo kalvų šlaitų driekiasi kalkėmis nubaltinti kaimai, o laukinės gėlės tarsi antklode apkloja laukus. Nuvykusiems vertėtų aplankyti Dikeos kalną, kurio šlaitai yra nubarstyti pušynais ir pilimis.

Ieškantiems nakvynės, būtina paminėti, kad Kosas turi dvi labai skirtingas puses. Kardamena yra geriausia vieta vykti, ieškant naktinio gyvenimo – jos gatvės yra sausakimšos karaokės barų, angliškų aludžių ir klubų. Kosmopolitinė sostinė, Koso miestas, yra labai gyvybinga, atostogos čia leidžiamos palei uostą esančiose, žibintais apšviestose kavinėse, su kokteiliais ir šokiais skersgatvių baruose.

Ramūs kurortai Kefalos apjungia seną ir naują. Iš pirmo žvilgsnio, jis yra visiškai tradicinis, su savo cukraus gabalėlius primenančiais namais, senoviniais griuvėsiais ir senais vėjo malūnais. Taip pat jis yra ir specialiai pastatyto Kamari kurorto namai, kuris kunkuliuoja kavinėmis, barais ir restoranais. Jei norite ramiai praleisti laiką, kitas geras pasirinkimas yra Psalidi. Čia yra tik auksinis smėlio paplūdimys ir žiupsnelis tavernų bei parduotuvių.

Psalidi yra mažas, šiuolaikiškas kurortas rytinėje Koso pakrantėje. Jis yra taip arti sostinės, Koso miesto, kad galėtų būti vadinamas priemiesčiu. Nepaisant palei nepaliestą jos pakrantę išsidėsčiusių vienų prašmatniausių salos viešbučių, tai vis tiek yra „mirktelk ir pražiūrėsi“ vieta, todėl yra ideali atgauti jėgas.

Šiaurės rytinėje Koso salos pakrantėje įsikūrusi sostinė, Koso miestas, alsuoja savo istorija. Romėnai, osmanai ir italai – visi paliko čia savo žymę jo architektūroje ir griuvėsiuose, o XV a. pilis atspindi kurorto viduramžiškas šaknis. Kaip pastebėsite gyvybinguose baruose ir uosto pusėje įsikūrusiuose restoranuose, čia yra užtektinai vietos ir šiuolaikinei Graikijai. Taip pat miesto centre yra paplūdimys.