Bendrovė „Emirates“ nusprendė savo skrydžių reklamai pasitelkti ne dar vieną Holivudo žvaigždę, o paprastą žąsį. Naujoje reklamoje žavingas žąsinas kviečia klientus įvertinti tarptautinės oro linijų bendrovės teikiamas paslaugas ir laikytis jos filosofijos „Skriskite geriau“.

„Žąsinas Geris yra patyręs keliautojas, jis žino, ko nori. Kartu jis tvirtai tiki, kad kelionės turi būti stilingos, prabangios ir patogios“, – sakė oro linijų bendrovės vyresnysis rinkodaros ir prekės ženklo viceprezidentas Richardas Billingtonas.

Siužetinėje linijoje žąsinas nusprendžia į pietus skristi verslo klase, kol jo broliai paukščiai, kurie taip pat migruoja, jau yra išsekę po ilgo ir varginančio skrydžio. Žąsinas Geris atrodo patenkintas, kad aplenkė savo bendrakeleivius, matomus pro lėktuvo langą, ir mėgaujasi puikiu maistu, o vėliau atsilošęs erdvioje sėdynėje žiūri filmą.

Šio mini filmo gamybos procesas truko 14 savaičių. Filmavimas vyko Jungtinės Karalystės sostinėje ir „Emirates“ lėktuve Dubajuje. Pagrindinį veikėją įgarsino britų aktorius Michaelas Croninas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją