Aviakompanijos atstovas patvirtino, kad stiuardas dirbo sausio 13 d. Jis turėjo skristi į Lagosą reisu BA75 iš Hitrou oro uosto. Lėktuvui nespėjus pakilti, jis atidarė atsarginio išėjimo duris, todėl „Boeing 777“ avarinis trapas išsipūtė ir išsiskleidė viename lėktuvo šone. Gelbėjimo tarnybos apsupo lėktuvą, manydamos, kad ruošiamasi evakuoti keleivius. Skrydį teko atidėti keturioms valandoms, kol lėktuvas vėl buvo paruoštas.

Aviacijos duomenų analitikas Muhammadas Zulqarnainas pasidalino instagrame nuotraukomis, kuriose matyti lėktuvas su pripučiamu atsarginiu trapu, ugniagesių ir policijos automobiliai.
Pranešama, kad keleivius į Lagošą galiausiai išskraidino kitas lėktuvas.

Naujoko klaida atsiėjo „British Airways“ daugiau nei 50 tūkst. svarų, suskaičiavus išlaidas naujam atsarginiam trapui, kito lėktuvo skrydžiui ir kt., rašo „The Sun“

Aviabendrovė aprūpino laukiančius keleivius kuponais gėrimams bei maistui ir atsiprašė už incidentą.

„Lėktuvas grįžo į stovėjimo vietą, keleiviai buvo sėkmingai išlaipinti. Atsiprašėme keleivių už nepatogumus, aprūpinome kuponais maistui bei gėrimams, pasirūpinome kitu lėktuvu“, – teigė BA atstovas.

Vėliau vienas įgulos narys parašė tviteryje: „Vienas trūkęs stiklas, 1 instruktažas saugumo klausimais, 1 nukrypimas [nuo grafiko], 2 naktys Lagoše ir labai išvargusi lėktuvo įgula.“

Žmonės daro klaidų, tiesa, kai kurios pavojingesnės ir brangiau kainuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją