Tokį restoraną atidarė kino aktorius Kenas Shimizu, pavadinęs jį „Curry Shop Shimizu“. Vyras atvirai pasakojo, kad tokia idėja kilo po to, kai teko filmuotis ir iš tiesų ragauti tikrų žmogaus išmatų. Tiesa, apie tai, kaip jautėsi ragavimo metu K. Shimizu daug nekalbėjo.

Kurį laiką aktorius bandė ir derino valgomus produktus, kurių skonis geriausiai primintų ir būtų kaip žmogaus išmatų. Vyro teigimu, tą gali pabandyti kiekvienas, sumaišęs kakavą, moliūgą, žaliąją arbatą ir įvairius prieskonius.
lėkštės
Prieš atidarymas tokio tipo restoraną su keistu delikatesu, vyro pageidavimu buvo atlikta apklausa, kurios metu buvo klausiama, ar žmonės ateitų į tokią maisto įstaigą. Joje dalyvavo 400 moterų ir vyrų. 75 proc. apklaustųjų vadino tai nesąmone ir tvirtino, niekada neateisiantys į tokį restoraną, 10,5 proc. apklaustųjų tokią idėją vadino įdomia, bet vis tik nesiryžtų paragauti išmatų skonio patiekalo, 8,8 proc. tvirtino, kad sutiktų paragauti minėto delikateso, o 5,7 proc. teigė, kad tai yra labai gera idėja tiek vietiniams gyventojams, tiek turistams.
patiekalas