Apie galimus nemalonumus tiems, kuriems praėjusį savaitgalį Auksinėje pakrantėje vykusi šventė šiek tiek užsitęsė pranešė „Jetstar“ skrydžio palydovė, nurodžiusi, kad „visi, turintys su savimi narkotinių medžiagų ar skraidinantys tai, ko neturėtų, turi galimybę pasekti patarimu nedelsiant nuleisti visa tai į lėktuvo tualeto klozetą“. Liudininkų teigimu, orlaivio salone nedelsiant prasidėjo sujudimas ir prie tualeto nusidriekė iš festivalio grįžtančiųjų keleivių eilė.

Netrukus po nutūpimo, „Jetstar“, patvirtinusi, kad toks incidentas skrydžio metu iš tikrųjų įvyko, viešai pareiškė, kad į šio įvykio tyrimą bei galimų su tuo susijusių veiksmų svarstymą neabejotinai įtrauktas ir tiesiogiai šioje istorijoje dalyvavęs jų orlaivio ekipažo narys. „Šio mūsų personalo nario žodžiai nebuvo tinkamai parinkti, nors daryti pareiškimus gyvai (o ne leisti iš anksto paruoštą įrašą skrydžio metu) tokiomis sąlygomis privalo iš anksto tam deleguotas skrydžio palydovų komandos narys.“ - tikino bendrovės atstovas.

Tuo metu, kai apie policijos reidą įspėjusi stiuardesė pelnė nemažos jos patarimų pasinaudojusių lėktuvo keleivių simpatijas (orlaiviui nusileidus šie iš tikrųjų susidūrė terminale su narkotinių medžiagų šniukštinėjančiais šunimis lydimais policijos pareigūnais), kai kurie iš tuo pačių reisu skridusiųjų negailėjo kritikos drąsiajai skrydžio palydovei.

„Patyriau mažų mažiausiai lengvą šoką, - „The Daily Telegraph“ teigė vienas iš to reiso keleivių - Nesuprantu, kam reikėjo pranešti žmonėms apie visa tai. Jeigu kažkas (iš skridusiųjų tuo lėktuvu) turėjo su savimi kažką tokio, ko neturėtų gabentis, turėjo būti sudarytos sąlygos tam, kad jį pagautų. Negaliu paliudyti to, kad kažkas tuo metu tikrai buvo nuleista į lėktuvo klozetą, tačiau akivaizdžiai mačiau, jog keli žmonės iš karto (po įspėjimo) šoko į eilę (prie tualeto) ir jų rankos tikrai nebuvo tuščios.“