Tad koks gi gyvenimas prie baro? Ką darbuotojai norėtų pasakyti klientams be frazės „gražios dienos“?

Taigi 12 dalykų, kurių „Starbucks“ darbuotojai klientams nepasakytų:

1.Žinome, kad nenorite sakyti tikro vardo, tad susigalvokite pravardę. Turime paklausti, nes tokia tvarka. „Tad negražu priekaištauti padavėjai ar versti ją šaukti jūsų keistą prasimanytą vardą (išskyrus tikrai juokingus vardus)“, – sako buvusi kavinės vadybininkė Alecia Li Morgan.

2. Kad ir kokio personažo vardu pasivadintumėte, mums jis greičiausiai bus girdėtas. Viena klientė pasivadino Primrose Everdeen, o kai padavėja ją pašaukė, vyras sušuko „Siūlausi aš“.

3. Jei „Starbucks“ kavinė yra nuošalioje vietoje, kruasanas nebus šviežias, jis bus atšildytas.
4. Kai kuriems taip patinka dirbti „Starbucks“, kad jie net tuokiasi su „Starbucks“ prijuostėmis. O paskui užriša jas savo vaikams.

5. Geriausi putų plakėjai gali suplakti tokio standumo putą, kad jį išlaikys monetą.
6. Jei tenorite nusipirkti kavos ir išeiti, jūs – mažuma.
„Kiekvienam žmogui, norinčiam, kad greitai padarytume kavos ir tyliai ją paduotume, tena keturi asmenys, kurie nori pabendrauti“, – pasakojo A. Li Morgan.
"Starbucks"

7. „Starbucks“ nustato taisykles, kaip tiksliai laikant puoduką jį paduoti klientams, kaip turi būti sustatytos vandens stiklinaitės ir kaip turi būti pastatytas kavos aparato padėklas, į kurį laša vanduo, anot buvusios darbuotojos Sarah Gillane.

8. Turtingiausiuose rajonuose į „Starbucks“ ateina prasčiausi klientai. Net suirzę rytiniai įvairių įstaigų darbuotojai mandagesni už išlepintus paauglius.

9. Geriausi kavos gamintojai per minutę gali aptarnauti tris klientus.

10. Jei 6 val. ryto nesame tokie žvalūs kaip jūs, tikriausiai dirbame ilgą pamainą, kai darbą baigiame 23 val., o atsidarome 4 val. ryto.
11.Kai skundžiatės dėl temperatūros viduje, norėtume jus užtildyti, nes nieko negalime padaryti.
Temperatūra reguliuojama iš centrinės būstinės.
12. Iš tiesų darbas „Starbucks“ dažnai prilygsta TV laidai „Bado žaidynės“.