Juodasis pudingas (angl. black pudding) – šis užkandis, pagamintas iš kraujo, yra labai populiarus Airijoje ir Jungtinėje Karalystėje bei puikiai dera prie angliškų pusryčių. Vis dėlto, daugeliui žmonių juodasis pudingas atrodo bjaurus.

Taukai (angl. dripping) – tai riebalai, gauti iš keptos kiaulienos bei jautienos ir gali būti naudojami kaip aliejaus pakaitalas gaminant maistą arba tiesiog tepami ant skrudintos duonos.

Gyvulio viduriai (angl. offal) – tai gyvūnų organai, naudojami daugelyje britų tradicinių patiekalų, pavyzdžiui, kepsnio ir inkstų apkepe. Į jo sudėtį įeina smulkinti jautienos, avienos bei kiaulienos inkstai .

Minkšti žirniai (angl. mushy peas) – cukriniai žirniai, kurie nakčiai išmirkomi vandenyje, o paskui išverdami su cukrumi bei druska. Minkšti žirniai yra pateikiami su tradiciniu britų patiekalu – žuvim ir keptom bulvėm.

Škotiški kiaušiniai (angl. Scotch eggs) – nors jie gali atrodyti neįprastai, tačiau tai yra vienas populiariausių užkandžių Jungtinės Karalystės baruose.

Faršo pyragai (angl. mince pies) – šie pyragai, pagaminti iš džiovintų vaisių ir trapaus pagrindo, yra pagrindinis skanumynas ant britų stalo per šv. Kalėdas. Daugelis kitų tautybių žmonių jų nemėgsta dėl jų pavadinimo.

Kiaulienos pyragai (angl. pork pies) – smulkinta kiaulienos mėsa, padengta žele ir suvyniota į tešlą.

Keptos pupelės ant skrudintos duonos (angl. baked beans on toast) – dar vienas klasikinis britų patiekalas, kurio svetimšaliai privengia.

Rudasis padažas (angl. brown sauce) – britai naudoja šį padažą rūkytos kiaulienos sumuštiniuose ir valgo kartu su angliškais pusryčiais.

Kratinės sraigės (angl. periwinkles) – šis delikatesas yra nemėgiamas daugelio svetimšalių, tačiau yra labai populiarus Jungtinės Karalystės miestuose, įsikūrusiuose prie vandenyno.