12
Kitas

Toliau

DELFI.lv pateikia geriausių Europos paplūdimių dešimtuką.

10. Kampeno paplūdimys, Zilt-Ostas (Vokietija)

Nedidelis, bet rafinuotas, išskirtinis, atviras, elegantiškas ir tuo pačiu kaimiškas. Kampenas – kontrastų kaimas. Didžiuliai smėlio paplūdimiai ir dykvietės, aukštos uolos lauka jūsų garsiame Vokietijos kaime.

Daugiau informacijos: http://en.kampen.de/

9. Nissi paplūdimys, Аyia-Napa (Kipras)

Šis smėlio paplūdimys yra tik 500 m ilgio, o vanduo ganėtinai skaidrus. Paplūdimys apjuosia praktiškai visą nedidelę įlanką. Pavadinimą jis gavo nuo nedidelės šalia kranto esančios salos.

Daugiau informacijos: http://www.visitcyprus.com/

8. Porto Santas, Porto Santo sala (Portugalija)

Tai ilgas paplūdimys, prie kurio šliejasi didelė sala. Paplūdimio ilgis – 9 km, visus šiuos kilometrus driekiasi švarus baltas smėlis, poilsiautojų laukia daug viešbučių, restoranų. Porto Santas – vienas iš naujausiai atrastų Europos brangakmenių.

Daugiau informacijos: http://www.europeanbestdestinations.org/travel-guide/madeira/

7. Vierge sala, Bretanė (Prancūzija)

Nors paplūdimys toli nuo Viduržemio jūros, jis vis tiek primena vieną iš pietinių Prancūzijos paplūdimių. Paplūdimys yra mažytėje saloje, iki jo geriausia nuplaukti valtimi arba su plaukmenimis. Arba nueiti siauručiu takeliu. Apskritai nusigauti į šią saą – jau nuotykis.

Daugiau informacijos: http://www.tourisme-presquiledecrozon.fr/

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)