Iki pandemijos pradžios Žilvinas labiau dirbo su užsienio turizmo rinka, visgi, pasauliui užvėrus sienas, jis sugrįžo į Lietuvą. COVID-19 nuslūgus, ties mūsų šalimi vyras ir nutarė apsistoti.

„Šiuo metu esu ir kelionių vadovas, ir organizatorius, ir slidinėjimo instruktorius, – pasakoja Ž. Žebrauskas. – Kelionės į mano gyvenimą atėjo natūraliai. Ieškojau variantų, kaip galėčiau nedirbti sėdimo darbo bei daryti tai, kas man patinka. Nuo mažens turėjau kelionių su šeima, studijų metais važiuodavau autostopu po Europą, metus praleidau Kanadoje, vėliau dirbau Islandijoje.“

Būtent Islandijoje Žilvinui kilo idėja praplėsti savo gebėjimus – įsigijęs kursus Prancūzijoje visai žiemai, jis kasdien treniravosi, kol, išlaikęs egzaminus, tapo slidinėjimo instruktoriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją