Šį kartą norime papasakoti apie Kanchanaburio regioną, nutolusį nuo Bankoko apie 150 km. Šiame krašte jūsų laukia nacionaliniai parkai su kriokliais, nuostabios šventyklos, įvairiausi turistų neatrasti kampeliai.

Į Kanchanaburį galite keliauti su dienos turu, tačiau mes patartume šiam kraštui skirti bent dvi dienas ir jį patyrinėti savarankiškai išsinuomojus automobilį ar motorolerį.

Tailandas (tailandieciai.lt nuotr.)

Vienas didžiausių šio regiono turtų – Erawan nacionalinis parkas, kviečiantis pasigrožėti tarp atogrąžų miškų čiurlenančiais kriokliais. Per septynias pakopas išsidėstę smaragdiniai Erawan kriokliai yra neabejotinai vieni gražiausių visame Tailande.

Netoliese teka Kvai upė, kurią galite pažinti iš žymaus 1957 m. filmo „Tiltas per Kvai upę“ (angl. The Bridge on the River Kwai). Antrojo pasaulinio karo metu Kanchanaburyje buvo nutiestas geležinkelis, vadinamas Death Railway, ir pastatytas tiltas, kurio dabar plūsta žiūrėti istorijos gerbėjai.

Tailandas (tailandieciai.lt nuotr.)

Šiame regione yra ir daugiau įdomių lankytinų vietų. Nepraleiskite progos aplankyti unikalių šventyklų, tokių kaip Krasae Cave ar Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple). Taip pat užsukite į karštąsias versmes, kuriose pajusite natūralaus SPA malonumus.

Atvykus į Kanchanaburį, rekomenduojame bent vieną naktį praleisti nameliuose ant upės. Nakvynė virš vandens gali tapti viena įsimintiniausių jūsų kelionės patirčių! Vieni geriausiai vertinamų variantų – The Float House River Kwai bei VeeVaree Riverkwai Resort.

Tailandas (tailandieciai.lt nuotr.)

Taip pat verta bent vieną naktį praleisti pačiame Kanchanaburi miestelyje. Galime nuoširdžiai rekomenduoti Good Times Resort – išties puikus kainos ir kokybės santykis.

Daugiau apie keliones Tailande – „Facebook“ grupėje „Tailandiečiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją