„Shimano”, „Zebco” ir „Prestons Innovations” jau aiškiai patvirtino, kad kitąmet Amsterdame rengiamoje parodoje jų nebus. Šiuo pavyzdžiu ketina pasekti ir daugiau labai gerai žinomų žūklės pasaulio įmonių.

„Sprendimas nebūti Amsterdame yra pagrįstas ir tvirtas. Tiesą sakant, pastaruosius keletą metų vis sunkiau ir sunkiau yra rasti priežasčių, kodėl ten reikėtų dalyvauti”, - portalui „Angling International” sakė „Shimano Europe” generalinis direktorius Coras Axas.

Kol kas neaišku, ar Amsterdamo EFTTEX dalyvaus ir dar viena žūklės reikmenų rinkos milžinė korporacija „Rapala”. Jau šiemet Vengrijoje vykusioje parodoje „Rapala” pasirodė gerokai kukliau nei įprasta. Ankstesnėse EFTTEX parodose „Rapala” ir jos antrinė įmonė „Rapala VMC” turėdavo atskirus stendus. Šiemet abi įmonės produkciją pristatė bendrame stende, kuris buvo trečdaliu mažesnis nei anksčiau.

Sprendimas nebūti Amsterdame yra pagrįstas ir tvirtas. Tiesą sakant, pastaruosius keletą metų vis sunkiau ir sunkiau yra rasti priežasčių, kodėl ten reikėtų dalyvauti.
„Shimano Europe” generalinis direktorius Coras Axas

„Kol kas nerezervavome vietos kitų metų parodoje. Mums reikia daugiau laiko, kad galėtume gerai apsvarstyti kitus žingsnius. Atliksime šių metų parodos rezultatų analizę, apsvarstysime dalyvavimo privalumus ir trūkumus, įvertinsime investicijas bei jų atsiperkamumą, tada ir nuspręsime. Kol kas joks sprendimas nėra priimtas”, - sakė „Rapala” generalinis direktorius Jussi Ristimäki.