Charlesas Jardine'as yra Anglijoje gerai žinomas žvejys, socialinės programos „Žvejyba mokykloms” įkūrėjas. Tačiau žvejyba nėra vienintelis jo pomėgis. 65-erių vyras jau tris kartus yra įveikęs Londono maratoną, o dabar pasiryžo dar didesniam bėgimo iššūkiui. Ch. Jardine'as ketina nubėgti 60 mylių (apie 96 kilometrus), pakeliui aplankydamas kelis vandens telkinius ir kiekviename sugaudamas po upėtakį. Visą tai atlikti jis planuoja per 24 valandas.

Bėgiko kelionė prasidės kovo 10 dieną prie vieno Anglijos vandens rezervuaro. Jame sugavęs upėtakį Ch. Jardine'as bėgs 22 kilometrus iki kito vandens telkinio. Jame vėl sugaus upėtakį ir turės įveikti dar 74 kilometrus iki galutinio kelionės taško, kuriame vėl reikės sugauti upėtakį.

Tokiam iššūkiui pasirengęs bėgikas neabejoja, kad nubėgti šį atstumą problemų jam nekils, tačiau klausimas, ar viską pavyks įgyvendinti per parą, nes niekas nežino, kaip greitai pavyks sugauti upėtakius.

Beje, Ch. Jardine'as šio upėtakių žvejybos maratono imasi ne šiaip sau. Šiuo bėgimu jis nori reklamuoti ir rinkti lėšas savo projektui „Žvejyba mokykloms”. Šis socialinis projektas yra skirtas sunkumų patiriantiems paaugliams, kurie bežvejodami gali susirasti naujų draugų ir gerinti socialinius įgūdžius.