Kompanijos „Browning” tikrai nereikia pristatinėti nei vienam plūdinės ar dugninės meškerės entuziastui. Tačiau taip buvo ne visuomet. 1985 metais šios vokiečių kompanijos vadovai ieškojo būdų patekti į Didžiosios Britanijos rinką – tikrą karpinių žuvų gaudymo meką. Į jų akiratį tuomet ir pateko B. Nuddas, tada dar tik pradedantis, bet daug žadantis žvejys sportininkas.

„Naudok mūsų įrankius ir laimėk čempionatus”, - B. Nuddui pasiūlė „Browning”. „Gerai”, - atsakė B. Nuddas ir nuo tada laimėjo keturis pasaulio čempiono titulus, neskaitant begalybės kitų apdovanojimų įvairiausio rango varžybose.

Jau į pirmąjį savo pasaulio čempionatą 1990-aisiais B. Nuddas atsigabeno specialiai pagamintą 17 metrų ilgio sportinę meškerę. Su to meto technologijų galimybėmis ir standartais tai buvo sunkiai įsivaizduojamas įrankis, kitų žvejų rankose buvo daugiausiai 11 metrų ilgio meškerės. Tačiau naujovė B. Nuddui padėjo pasiekti toliau esančias žuvis ir traukti vieną žuvį po kitos, kai jo konkurentai tenkinosi kur kas menkesniu laimikiu.

Nuo tada B. Nuddo ir „Browning” bendradarbiavimas buvo nutrūkęs tik porai metų, o šiemet švenčiama 30 metų draugystės sukaktis. Specialiai šia proga „Browning” kovo mėnesį pristatys riboto leidimo „Xitan Z16L” sportinę meškerę be ritės.

„Visus tuos metus B. Nuddas buvo pats geriausias mūsų prekės ženklo ambasadorius. Neabejoju, kad be jo „Browning” įrankiai niekuomet nebūtų tapę tokie populiarūs, kokie yra dabar”, - pranešime spaudai sakė „Browning” prekės ženklą valdančios kompanijos „Zebco” vadovas Frerkas Petersenas.