Viena garsiausių ir didžiausių echolotų, navigacijų ir kitokios žvejybinės elektronikos gamintojų kompanija „Garmin” paskelbė, kad jos suburtą žvejų profesionalų komandą šiemet papildys dar 21 meškeriotojas.

Iš viso „Garmin” vien Jungtinėse Amerikos Valstijose bus subūrusi jau beveik 100 žvejų, kurie gali visiškai nemokamai naudotis bet kuriuo „Garmin” produktu. Vienintelis reikalavimas – nenaudoti jokių „Garmin” konkurentų gaminių, o šį prekinį ženklą reklamuoti varžybose, televizijos laidose ir kituose viešuose pasirodymuose.

„Pastaraisiais metais mes buriame žvejų elito atstovus ir darysime tai toliau. Tai meškeriotojai, kurie žengia žūklės pasaulio priekyje, todėl jiems reikia geriausių technologijų. Džiaugiamės galėdami tokias jiems pasiūlyti ir didžiuojamės, kai geriausi žvejai pasirenka mus”, - sako „Garmin” viceprezidentas Danas Bartelis.

„Garmin” savo žvejų komandos nariams duoda modernius katerius, apginkluotus naujausiomis technologijomis, suteikia ežerų, kuriuose vyksta varžybos, išsamius žemėlapius ir visa kita, ko tik jiems galėtų prireikti.