Visos pozos vienodai geros

Nesąmonė. Kiekvienoje pozoje galima skirtingai stimuliuoti partnerę. Pavyzdžiui, pozos, kai vyras iš nugaros, leidžia giliausiai įsiskverbti, o tokios, kur moteris viršuje – papildomai stimuliuoti klitorį.

Seksas visada turi baigtis orgazmu

Iš tiesų tik ketvirtadalis visų moterų sugeba jausti orgazmą kiekvienos sueities metu, rašoma leidinyje „Psychology Today“ paskelbto tyrimo išvadose. Likusiems 75 proc. moterų reikia papildomo oralinio, klitorinio ar kitokio stimuliavimo.

Moterų orgazmas – tai greita ir paprasta

Jei vyrui, kad pasiektų orgazmą, užtenka vidutiniškai 5 minučių (dar gerai, jei net penkių), moteriai reikia net 20 min. Vidutiniškai.

Vibratoriai ir kiti žaisliukai – bereikalingas švaistymas

Įvairūs sekso žaisliukai nėra vien visaverčio gyvo partnerio (tai yra tavo) pakaitalas. Yra daugybė būdų, kaip dar galima suteikti jai malonumą, ir nė vieno iš jų, deja, tavo kūnas įvykdyti negali.

Moterims patinka tik švelnus seksas

Labai daug moterų retkarčiais mėgsta tai daryti grubiau ir šiurkščiau. Įrodyta moksliškai.

Su prezervatyvu orgazmą pasiekti sunkiau

Jei jis iš kiaulės odos, tada taip. Bet apskritai šiuolaikiniai itin ploni prezervatyvai leidžia patirti visą pojūčių spektrą ir apsaugo nuo nepageidaujamo nėštumo. O tai ne mažiau svarbu.

Moterims nepatinka greitas seksas

Nagi, grįžk pora punktų aukščiau ir perskaityk dar kartą.

Visos moterys sugeba pasiekti daugybinį orgazmą

Viena vertus, kitaip nei vyrams, moterims nereikia ilsėtis tarp sueičių. Tai gera žinia. O nelabai gera: garantuoti, kad būtent ji ir būtent dabar sugebės pasiekti daugybinį orgazmą, neįmanoma. Viskas priklauso nuo nuotaikos, anatominių ypatybių, pasitikėjimo, žvaigždžių išsidėstymo ar mėnulio fazės... Beje, galima pabandyti pasiekti orgazmą vienu metu.

Kuo jaunesnė moteris, tuo jai lengviau pasiekti orgazmą

Kaip geras vynas, moters orgazmas su metais tik gerėja. Sunku tiksliai pasakyti, kodėl – galbūt dėl patirties, savęs pažinimo ar biologijos – bet brandesnės moterys jaučia ryškesnius ir stipresnius orgazmus nei jaunesnės jų konkurentės.

Suprasti, kad ji imituoja orgazmą, labai lengva

Paistalai. Žinoma, yra kažkokie bendri simuliuojamo orgazmo požymiai. Bet apskritai moterys šioje srityje yra labai geros aktorės, ne blogesnės nei kai kurios „Oskarų“ laureatės. Mūsų patarimas: jei pastebėjai, kad ji apsimetinėja, pasikalbėk su ja: priežastis gali būti psichologinė. Juk jos orgazmo reikia jums abiem.