Pasaulyje publikuojami šimtai tyrimų - kai kurie jų atrodo keistoki ir net pikantiški.

Mokslininkai prašė moterų, kad įvertintų, kurie patrauklaus penio faktoriai jų nuomone yra svarbiausi. Paaiškėjo, kad moterys neturi ypatingų reikalavimų, rašo leidinys „Men's Health“.

Jos išskyrė bendrą penio išvaizdą kaip svarbiausią faktorių, po to ėjo gaktos plaukai. Itin tikslios charakteristikos, tokios kaip ilgis, kapšelio išvaizda, sėklidžių forma ir vieta, pasirodė esančios paskutinėje vietoje. „Moterys vertina įvairius penius pagal jų išvaizdą kaip normalius arba gerai atrodančius,“ – sako tyrimo autorė Norma Ruppen-Greef.

Nieko, kas labai nustebintų, tačiau gavus rezultatus paaiškėjo ir kai kas įdomaus: nors tu, galbūt, galvoji apie savo penio ilgį ar žemiau kabantį kapšelį, moterys nesusikoncentruoja ties nei viena iš šių vietų, kai vertina tavo draugelį – jos žiūri į bendrą vaizdą.

Taigi tau belieka atsinaujinti. Visada jautiesi pasirengęs nuotykiams po to, kai apsilankai pas kirpėją? Tyrėjai iš Indianos universiteto išsiaiškino, kad 75 proc. moterų teigia norinčios, kad jų vaikinai pasitrumpintų plaukelius ten, apačioje. Susitvarkęs intymios zonos išvaizdą pasijusi seksualesniu, padidės tavo pasitikėjimas savimi, teigiama tyrime.