„Kovos su korupcija fondo“ vadovas, opozicionierius Aleksejus Navalnas savo tinkalaraštyje publikavo vieną jaunikio nuotrauką, kurioje matyti, kad D. Peskovas vestuvių dieną savo riešą papuošė prabangiu laikrodžiu.

Dmitrijus Peskovas (dešinėje) ir Vladimiras Putinas. Vida Press nuotr.

„Tai „Richard Mille RM 52-01“. Jų pagaminta vos 30 vienetų“, - savo tinklaraštyje pažymi A. Navalnas, skaitytojams taip pat pateikęs ir susirašinėjimo su „Richard Mille“ butiko darbuotoja, kopiją. Jame rašoma, kad toks laikrodžio modelis gali kainuoti 620 000 JAV dolerių.

Dmitrijaus Peskovo laikrodukas. https://navalny.com fotomontažas

A. Navalnas savo tinklaraštyje taip pat pateikia išrašą apie D.Peskovo 2014 metų pajamas – jos siekė kiek daugiau nei 150 000 JAV dolerių.

„Tai, ką mes matome „metų vestuvių“ nuotraukose, nėra paprastos vestuvės. Tai klasikinis „neteisėto praturtėjimo“ pavyzdys. Laikrodis, kainuojantis tiek, kiek butas, yra, o legalių pajamų tokiam laikrodžiui įsigyti - nėra“, - pažymi A.Navalnas.

Pats D.Peskovas Rusijos žiniaskladai teigė, jog „laikrodis išties yra brangus, tačiau kainuoja gerokai mažiau, negu nurodo kai kurie draugai“. Pasak V. Putino spaudos atstovo, laikrodį jam vestuvių dieną padovanojo jo išrinktoji.

Tatjana Navka ir Dmitrijus Peskovas. Vida Press nuotr.