Tačiau kuomet į Rusijos aukščiausios lygos futbolo klubus ėmė investuoti dujų ir naftos bendrovės, situacija apsivertė aukštyn kojomis. Dabar jau Rusijos futbolininkai, nors ir būdami toli nuo superžvaigždžių statuso, uždirba tiek, kad prabanga veržiasi per kraštus. Tuo galima įsitikinti, pasidairius, kokias gi dovanas iš jų gauna mylimosios bei žmonos.

Rusijoje kilo nemenkas sujudimas, kuomet žiniasklaida pranešė, jog Rusijos rinktinės futbolininkas Pavelas Mamajevas per atostogas Dubajuje savo žmonai padovanojo 14 tūkstančių eurų vertės rankinę.

Tačiau, pasirodo, ne jis vienas taip myli savo žmoną. Aleksandro Keržakovo mylimoji Milana savo „Instagram“ paskyroje socialiniame tinkle taip pat puikuojasi „Birkin“ rankine, kurios vertė – beveik 13 tūkstančių eurų.

Хорошо жить загородом ☺️😏🍃🌾🍁🍂

A photo posted by За его спиной (@milana_kerzhakova) on Oct 12, 2015 at 8:18am PDT

Deniso Glušakovo sutuoktinė Darja mėgaujasi ne tik prabangiomis kelionėmis – jos „Birkin“ rankinė kainuoja sunkiai suvokiamus 35 tūkstančius eurų.

..день рождение был супер! Маринка ты большая умница💋👍🎁🎉

A photo posted by Daria Glushakova (@glushakovad) on Jan 27, 2015 at 10:54pm PST

Jurijaus Žirkovo žmona Inna vyro uždirbtus pinigus investuoja į savo drabužių liniją. Ji mėgsta puoštis savo sukurtomis suknelėmis, prie kurių ypač dera rankinės, kainuojančios 10 tūkstančių eurų.

Andrejaus Ješčenko sutuoktinė Marija neatsilieka nuo kitų – vienoje asmenukėje, kur ji įsiamžino lifte, jos stilių puikiai papildo 14 tūkstančių eurų vertės rankinė.

Labiausiai Rusijoje vertinamo puolėjo Aleksandro Kokorino gyvenimo draugė Darja Valitova jo uždarbio dėka gali tiesiog mėgautis gyvenimo malonumais: kurortai, sportiniai automobiliai, ir, žinoma rankinės, kainuojančios apie 14 tūkstančių eurų.

Первый день зимы⛄️❄️

A photo posted by Daria Valitova (@dariavalitova) on Dec 1, 2015 at 5:19am PST