Septyniolikmetė Oregono (JAV) valstijos gyventoja Jillian Henry paskutinėmis rugpjūčio dienomis kartu su savo drauge Elena Nesbit nusprendė įsiamžinti romantiškoje fotosesijoje prie Vilametės upės.

Tik įbridusi į upę juoda suknele vilkinti Jillian Henry pastebėjo kad už keliasdešimties metrų kitame upės krane nuogas vyras maudo savo šunį – panašiai kaip ir komedijose, jis atsidūrė ne laiku ir ne vietoje, ir, rodos, nė nepastebėjo besifotografuojančių merginų.

Tačiau didžiausios įdomybės prasidėjo Jillian Henry nuotaiką pakeliantį „išleistuvių fotosesijos“ kadrą paviešinus savo paskyroje socialiniame tinkle – pikantiškas, o kartu ir juokingas kadras ėmė lyg virusas plisti internete, pasirodė publikacijos iš pradžių viename, paskui antrame, trečiame portale. O po kurio laiko apie „sugadintą kadrą“ parašė net Amerikos žiniasklaidos flagmanas CNN, šiaip atsargiai žiūrintis į lengvo pobūdžio publikacijas, tačiau negalėjęs atsispirti populiariausio vasaros pabaigos kadro magijai ir jo fenomenaliam populiarumui.

Beje, netikėtai itin populiariu tapęs nuogalius taip ir nebuvo identifikuotas.

Kadre atsidūruso nuogo vyro nuotrauka apskriejo visą pasaulį. Twitter nuotr.