– Aigarai, papasakok, kaip nusprendei pradėti lieknėti?

– Buvo užaugęs pilvukas – 10 nereikalingų kilogramų. Anksčiau nebandžiau lieknėti, nes atrodė – vienintelis realus variantas atsikratyti pilvuko yra treniruoklių salė. Bet sportuojant reikia ilgai laukti rezultatų. Tada sužinojau iš kolegos, kad jis atrado tikrai gerą metodą, pagal kurį greitai atgavo formą. Nusprendžiau pabandyti!

Aigaras Volskis

– Ką darei, kad atgautum formą?

– Stokholmo metodo internetinėje svetainėje užpildžiau testą. Rezultatai parodė, kad nereikalingų kilogramų galiu atsikratyti laikydamasis specialios lieknėjimo programos, kuri suaktyvina medžiagų apykaitą ir padeda greičiau sudeginti riebalus. Man pasiūlė parengti asmeninę vienos savaitės lieknėjimo programą. Garantavo, kad arba numesiu svorio per vieną savaitę, arba grąžins pinigus. Toks variantas man patiko, todėl užsisakiau jų mitybos planą.

– Kaip sekėsi laikytis plano?

– Plano pradėjau laikytis kitą dieną po jo gavimo. Buvo paprasta viską atlikti, neturėjau jokių problemų. Viskas buvo logiškai sudėliota, apmąstyta, kad kasdien nekiltų nereikalingų rūpesčių. Po dviejų dienų buvo pirmieji rezultatai – pasisvėriau ir buvau netekęs 2 kilogramų. Geriausia, kad pagrindinė idėja čia buvo ne badauti, bet valgyti tinkamą maistą. Tai taip pat keičia medžiagų apykaitą, todėl mažėja svoris. Kiekvienam tai gali būti visiškai skirtingi patiekalai. Laikydamasis šio metodo atsikračiau 8 kilogramų! Tokį rezultatą sportuodamas pasiekčiau ne greičiau kaip po metų. Kas efektyviau? Manau, atsakymas yra akivaizdus!

Aigaras Volskis

– Ką tu patartum kitiems, kurie vis dar abejoja, ar įsigyti mitybos planą?

– Šį metodą būtinai turi išbandyti kiekvienas, norintis atgauti formą. Pradėk užpildydamas testą Stokholmo centro internetinėje svetainėje ir jau po savaitės matysi – rezultatai bus!

Paspausk čia – Stockholmhealth.com – ir greitai bei sveikai atsikratyk antsvorio!