– Kokia buvo Tavo ankstesnė lieknėjimo patirtis?


– Prieš pradėdamas lieknėti, nė karto nebuvau pagalvojęs apie svorio sumažinimą. Gyvenau iliuzija, kad man tai dar nėra būtina. Bet atėjo diena, kai dėl didelio pilvo buvo sunku pasilenkti ir pačiam susirišti savo batus. Nepatiko mintis, kaip aš kitiems atrodžiau visą šį laiką. Tuo momentu nusprendžiau – turiu baigti gyventi su antsvoriu – reikia ką nors pakeisti.

– Kaip nusprendei visgi išbandyti Stokholmo dietą?

– Ieškojau internete – kaip išvis numesti svorio. Sudomino sėkminga žmonių patirtis. Daugiausiai paskatino didelė nuolaida ir rimtas požiūris – arba numesiu svorio, arba susigrąžinsiu pinigus. Tokio požiūrio nėra niekur kitur, todėl atsidariau tinklalapį ir užsiregistravau!

– Kaip sekėsi laikytis mitybos plano?


– Lieknėjimą pradėjau praėjus savaitei po registracijos svetainėje. Turiu pasakyti, kad savaitės planas man labai padėjo. Kiekvieną dieną darėsi vis lengviau ir lengviau. Nors ir senieji įpročiai kartas nuo karto buvo iššūkis, tačiau toliau lieknėti buvo lengva, nes po pirmųjų dienų jau mačiau rezultatus ir prasmę to, ką darau. Akivaizdūs rezultatai buvo jau po savaitės. Laikydamasis dietos iš viso numečiau 13 kg, pagerėjo savijauta, batus užsirišti jau ne problema (juokiasi) – pilvas pastebimai sumažėjo!

– Ką Tu rekomenduotum kitiems, taip pat norintiems sulieknėti?

– Visiems, kurie galvoja apie lieknėjimą, šią dietą tikrai reikia išbandyti dėl vienos priežasties – ji yra tikrai veiksminga! Užsiregistruok ir pagal rezultatus pats tuoj pamatysi, kad nėra ko gailėtis!

Nori greitai ir sveikai numesti nereikalingų kilogramų? Spausk ČIA!