Portalo vyriskai.lt redakcija atrinko kelis komentarus po garsiai nuskambėjusiu straipsniu, kuriuos, kiek paredaguotus, pateikia savo skaitytojams.

„Boba šalta kaip ledas, duoda „pasidžiaugti“ tik kartą per mėnesį – amžini atsikalbinėjimai. O vyrui to reikia, nes jei jis neturi intymių santykių, tai jam triušiai galvoje duodasi. Susilaikymas gresia prostatos problemomis ir vėžiu. Žinau pavyzdį: žmona sunkiai susirgo, vyras negavo iššauti ir jam prasidėjo problemos su prostata. Pas prostitutes nesinori – mokėti pinigus už tikimybę „pasigauti“ kokį triperį? O alkoholis, sportas ar koks hobis tų dalykų vis tiek neišsprendžia, ilgaainiui jie duoda apie save žinoti. O tai, kad autorius dar sapnuoja „šlapius sapnus“, signalizuoja, kad organizme vis dar tebeveikia „seksualinis vožtuvas“, bet tas „perteklinis slėgis“ vis tiek gali pridirbti problemų“, - savo pastebėjimus pažėrė vienas skaitytojas, kuris netruko sulaukti atsakymo.

„Gal „boba“ ir „šalta kaip ledas", bet gal tu jai jokio džiaugsmo nesuteiki. Tai tas kartą per mėnesį matyt iš labdaros būna. Tiek ir būna „už dyką". Matyt daugiau ir negali ji duoti. Moterį suprasti reikia. Jeigu tu ją ne tik anonimiškai, bet viešai, bendrų pažįstamų rate vadini „boba", tai išvis nuostabu, kad ir kartą per mėnesį „patept“ duoda. O teiginys apie vėžį pralinksmino – labai jau vardan sveikatos masturbuojiesi ir porno žiūri. Ir pas prostitutes dėl sveikatos. Bet ne - triperis gali ištikti, toks kaip „2 viename“, priedas už tą pačią kainą. Seksas, sako, sveika, bet kad be sekso vėžys ištinka, tai čia jau „ko jums nepasako gydytojai" – savo požiūrį į prieš tai išdėstytas skaitytojo mintis pareiškė dar vienas portalo vyriskai.lt skaitytojas.

„Neledine“ prisistačiusi skaitytoja vyrams pataria, kaip sujaudinti ir pelnyti „ledinės moters“ palankumą: „O jūs sujaudinkite savo moterį: paruoškite romantišką vakarienę, padėkite jai išsimaudyti vonioje, padarykite atpalaiduojantį masažą - yra daug būdų uždegti „ledinę moterį“, tik reikia nepatingėti jų paieškoti“.