Prabangiame restorane užsakei staliuką. Išsivalei mėgstamiausią švarką. Galbūt netgi susitvarkei namus. Viskas paruošta tobulam pasimatymui, ar ne?

Nepaisant netgi iki smulkmenų suplanuoto pasimatymo, daugelis vyrų suklumpa vienoje svarbioje vietoje – jie nežino, ką sakyti moteriai, kad ši pamestų dėl jo galvą. Reikiami žodžiai ir gestai gali padėti nusitempti ją į lovą, o netinkami – atstumti. Taigi nepalik visko atsitiktinumui, rašo vyrų Biblija tituluojamas leidinys „Men's Halth“. 

Štai 6 aistringos frazės, kurios užtikrins karštą seksą. Mes pasiūlysime žodžius, o visa kita priklausys tik nuo tavęs

„Aš susimoviau ir noriu išgirsti, ką tu manai“

Ar išplepėjai gero draugo paslaptį, ar pervažiavai vienetinį kaimyno dviratį – pripažink tai. Pripažindamas savo klaidą kitam, tampi atviras ir pažeidžiamas – tada moteris tiesiog trokš tave apkabinti. Atsiverdamas jai laimi dar daugiau – parodai, kad vertini jos nuomonę. Užuojautos ir pasitikėjimo derinys sukels moteriai norą tau padėti (arba bent jau prablaškyti tave).

„Ar žinojai, kad turi širdelės formos dėmelę ant kairiosios šlaunies?“

Po pirmųjų mėnesių sekso, partnerės kūno tyrinėjimas baigiasi ir seksas virsta tik kūnišku malonumu. O gaila, nes dėmesys moters kūnui pakelia jos nuotaiką ir nuteikia ją geram seksui. Numesk apklotus savaitgalio rytą ir perbėk akimis bei pirštų galiukais nuo jos kojų pirštų iki ausies spenelių, berdamas susižavėjimo kupinus komplimentus. Nespėsi pasiekti jos alkūnių, o ji jau bus įsisiurbusi tau į lūpas.

„Renku savanorių komandą“

Ar tai kopimas į kalnus su miesto vaikais, ar pagalba kaimyno parduotuvėje – ryžtas pagelbėti kitiems padidins tavo seksualumą dėl dviejų priežasčių. Visų pirma, pasielgdamas altruistiškai parodysi jai, kad gali atidėti savo poreikius į šalį, o tai įkvėps moterį tavo poreikiais pasirūpinti už tave. Visų antra, tavo geri darbai privers ją jaustis tobulėjančiu žmogumi, nes pasirodysi jai geresniu nei ji pati. Taip moteris panorės tapti tavo bendražyge gyvenimo kelyje.


„Turėtum būti išsekusi. Išsimaudykime po karštu dušu ir padarysiu tau nugaros masažą“

Dažniausia priežastis, kodėl moteris atsisako mylėtis – ji patyrė daug streso. Ir nors ji žino, kad nėra geresnio būdo atsigauti įsitempusiems nervams, nei orgazmo patyrimas, gali būti sunku atsikratyti minčių apie dalykus, sukėlusius stresą. Paleidęs karštą dušą ir uždegęs žvakes, sukursi moteriai įtampą mažinančią aplinką, kurios ji negalės atsisakyti. Kai tik karštas vanduo ir tavo muiluotos rankos nuims stresą, ji vėl pasijaus seksuali.

„Norėčiau užbaigti kelis svarbius dalykus per ateinančius penkerius metus.“


Kai moteris išgirstą vyrą, abejingai kalbantį apie ateitį, jos pagarba jam krenta. Studijuodama ji buvo apsupta daugelio tokių vaikinų ir suprato, kad vyrai, kurie turi aiškius tikslus ir realius planus jiems pasiekti, yra retas reiškinys. Taigi ji labai vertins tavo kalbas apie ateitį.


„Rytoj pasiimsiu išeiginę, nes lydėsiu dukterėčią į ekskursiją“

Nors moterims patinka vyrai, kuriems sekasi, jos dar labiau žavisi daug dirbančiais vyrais, kurie į pirmą vietą iškelia šeimos narių poreikius (papildomi taškai, jei šeimos narys yra jaunesnis nei 12 metų). Ji iš karto tave įsivaizduos kaip gerą, rūpestingą jos vaikų tėvą ir toks vaizdinys privers moterį dėl tavęs išsilydyti. Grįžk iš išvykos su lauktuvėmis jai ir ji bus pasiruošusi įsitempti tave į lovą.