1. „Taip“


Dauguma moterų nemėgsta silpno charakterio vyrų, kurie visada sako „taip“, tačiau jos myli tuos, kurie žino, ko nori. „Vyro sutikimas turi byloti apie jo užtikrintumą“, – tikina šeimos konsultantė iš Los Andželo Deanna Lorraine.

2. Jos vardas


Ne, tu neturėtum visų moterų vadinti jos vardu. Bet visada minėk savo partnerės vardą aistros proveržio metu. Taip moterys narciziškai pasitenkina. Kai ji girdi savo vardą, tuomet ji pasijaučia ypatinga. Taip ji nesijaudins dėl to, kad tu fantazuoji apie kitą sekso su ja metu.

3. „Meilė“


Nebūtina sakyti „aš tave myliu“, galima sakyti, jog myli kurią nors jos kūno dalį, taip ji gali susijaudinti. „Man patinka kaip tu atrodai“ – tai gerai, bet dar geriau „aš mėgstu žiūrėti į tave“ – teigia Arlene Goldman, sekso terapeutė iš Filadelfijos ir knygos „Secrets of Sexual Ecstasy“ autorius.

4. „Tu“

Kalbėk apie ją, o ne apie save. „Tu mane jaudini“ – geriau nei „aš toks susijaudinęs“ – sako Goldman. Ji nori žinoti, kad būtent ji yra tavo susijaudinimo priežastis.

5. „Reikia“

Šiuolaikinės moterys nori būti geidžiamos. Feministės pasiekė tai, kad vyrai šiandien yra labai atsargūs ir mandagūs, vos ne atsiprašinėja už savo geismą. Tačiau dabar merginos nori, kad vyrai eitų dėl jų iš proto, pažymi Lorraine. Todėl pasakyk ką nors panašaus kaip „tu man reikalinga“. Užuomina: geriausiai tai veikia po pertraukos, pavyzdžiui, po tavo komandiruotės, nes tai neskamba kaip reikalavimas.

6. „Atlyginimas“

Mokslininkai įrodė, kad moterys sugeba susijaudinti matant turtą ar jaučiant prabangą. Tai susiję su pirmykščiais instinktais: ji renkasi tą, kuris sugebės jai suteikti šilumos ir maisto. Todėl stenkis kuo dažniau priminti jai apie tai, kad turi keletą atliekamų eurų nueiti į restoraną pavakarieniauti.