Muziejus po atviru dangumi, kurį vieni vadina „Senų automobilių miestu“, kiti – kapinėmis, yra įsikūręs Džordžijos valstijos šiaurėje ir yra didžiausias tokio pobūdžio muziejus.

Muziejaus šeimininkas Walteris Deanas Lewisas yra tampriai susijęs su automobiliais – jo tėvai 1931 metais pradėjo prekiauti automobilių detalėmis, vėliau į šį verslą pasinėrė ir pats Walteris, kuris pasižymėjo ir kolekcionieriaus aistra. Walteris Deanas Lewisas prisimena, kad jau praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje jo kolekcijoje buvo apie 40 automobilių.

Tačiau senų automobilių muziejaus idėja gimė gerokai vėliau. Prieš šešerius metus Walteris Deanas Lewisas nustojo prekiauti autodetalėmis, suvokęs, kad vis pilnėjanti jo kolekcija po atviru dangumi jam pelno ilgesnį dolerį.

Bilietukas į „Senų automobilių miestą“ kainuoja penkiolika JAV dolerių, o fotografams teks sumokėti 25 dolerius. Kaip pastebi muziejaus šeimininkas, 95 procentai lankytojų pas jį užsuka su fotoaparatais rankose, mat įamžinti čia yra tikrai ką. Kai kurie automobiliai yra nejudinti 30-40 metų, kai kuriuose jų suvešėjo įvairūs augalai, ne vieną automobilį virš žemės kilstelėjo po juo išdygęs medis.