Kai esi su moterimi, jokiu būdu nesifokusuok į seksą. Koncentruokis į seksualinės įtampos kūrimą. Nė nemėgink galvoti, kaip numauti jos kelnaites. Galvok, kaip padaryti, kad ta moteris tavęs geistų. Jeigu susitelksi į seksualinę įtampą, ne mergina, o tu kontroliuosi, kada ir kur užsiiminėti seksu.

Eidminas Zaksas. Foto: Mūza

Štai keli pasiūlymai, kaip sukurti seksualinę įtampą:

Ilgiau už moterį išlaikyk akių kontaktą.Tai ekstremaliai svarbu.

Nenutrauk tylos, tegul moteris pirma prabyla.

Sukelk įtampą klausydamasis. Kai moteris kalba, žiūrėk jai į akis ir įsivaizduok ją nuogą. Jausk, kad ji supranta, apie ką tų galvoji, subtiliai šypsokis. Nelinguok galvos ir nepritark. Kai jai kalbant neparodysi pripažinimo, ji jausis kiek nepatogiai, bet dėl to tik pradės tau jausti stipresnę trauką.

Pasitenkinimą atidėk kuo vėlesniam laikui. Kuo ilgiau neduosi, tuo labiau ji norės. Būk kantrus. Jeigu sugebi palaukti, jei momentinį pasitenkinimą sugebi nustumti į šoną, vėliau tau bus atlyginta su kaupu.

Pastebėjau, kad kuo daugiau suprantu apie moterų viliojimą, tuo labiau seksualinį pasitenkinimą noriu atidėti vėlesniam laikui. Po to, kai su moterimi pasimyli, viskas būna baigta. Nebegali mėgautis šiuo neapsakomą malonumą teikiančiu žaidimu.

Taip pat būk atsargus su visomis technikomis, skirtomis sukelti traukai. Pajausk, kada gali juokauti, o kada privalai būti rimtas ir paslaptingas. Jei nori su moterimi suartėti fiziškai, turi ne naikinti, o kurti įtampą. Artėjant link sekso, darosi šiek tiek nejauku. Jei juoku sunaikinsi šį nejaukumą, parodysi, kad jis tau per daug nemalonus. Taip pasielgęs, parodysi savo žemą seksualinį pasitikėjimą. Jei prieš seksą daug juokausi, greičiausiai sekso negausi.

Kitas svarbus dalykas gundant moterį – kantrybė. Nesielk taip, lyg seksas tau būtų būtinas ir kad mylėdamasi su tavimi moteris daro paslaugą. Suprask, kad to paties nori ir ji, todėl būk įsitikinęs, kad kai ateis tinkamas laikas, jūs abu tuo mėgausitės.

Gundydamas atskleisk susidomėjimą ramiai apžiūrėk jos kūną. Daryk tai su pasitikėjimu, tegul ji mato, jog nebijai žiūrėti. Moterys nori, kad žiūrėtum į jų kūną. Parodyk, kad ji tave sujaudino, ir ji susijaudins pati. Moteris užveda vyrai, kuriuos jaudina moterys.

Kai sėdi šalia moters, patempk jai už plaukų. Jei ji reaguoja teigiamai – ji nori su tavimi mylėtis. Liesk moterų plaukus, joms tai patinka.

Garsiai ir lėtai uostyk jos kūną. Švelniai įkask į kaklą. Taip lyg ketintum pabučiuoti, artėk link lūpų, bet nebučiuok.

Kai pradedi su moterimi bučiuotis, šiek tiek atsitrauk. Pažiūrėk, ar ji palinksta prie tavęs ir nori bučiuotis. Jei palinksta, gali net neabejoti, kad netrukus su ja mylėsiesi. Kai bučiniai tampa itin aistringi, atsitrauk ir pasakyk: „Ar ne per daug įsiaudrinom? Sustok ir moteris užsimanys to, ko negali gauti.

Moterį kaitink nuo kraštų link epicentro. Pradėk nuo pirštų, plaukų ir lėtai judėk link finišo tiesiosios.

Jeigu pirmą kartą padėsi savo ranką ant moters krūties, ji greičiausiai tą ranką patrauks. Taip nenutiks, jeigu bučiuodamas moterį savo ranką laikysi ant jos kaklo ir netikėtai imsi leistis žemyn link juosmens. Paliesi merginos krūtį ir liksi nenubaustas.

Sukurk kliūtį, kurią ji norėtų įveikti. Kai moteris ketina žengti kitą žingsnį, sustabdyk ją. Sakyk:„Ne, šito tau negalima“. Toks pareiškimas šokiruos moters protą. Gyvenime dar niekas nebuvo jos stabdęs. Ji pamanys: „Ką tu kalbi? Aš noriu to!“ Provokuok ją, sakyk, jog manai, kad ji nepakankamai to nori. Prie troškimo pridėk kliūtį ir sukursi jaudulį.

Padaryk taip, kad moteris maldautų, kad tu ją pamylėtum. O kai ji pradeda maldauti, nepasiduok jos žodžiams ir atsakyk: „Sakai, nebeištversi? Aš netikiu tavim. Tu tikrai ištversi.“ Erzink moterį tol, kol ji pratrūks ir sudraskys tave į skutelius.

Tai tiesa, kai sakoma, kad vyro kraujo užtenka tik vienai jo galvai. Kai jaučiame stiprų seksualinį geismą, nustojame vadovautis smegenimis. Racionalus protas nesugeba nugalėti mūsų instinktų. Gera žinia yra ta, kad lygiai taip pat veikia ir moterų biologiniai mechanizmai. Įkaitink moterį, ir ji atsiduos nepaisydama visų savo įsitikinimų.

Santykių eksperto ir flirto Biblijos „Suviliok moterį“ autoriaus E.Zakso mintis galite sekti jo tinklapyje.