Iš Haidarabado (Indija) kilęs vyras, kaip pažymi jo draugai, išskirtine išvaizda nepasižymėjo, tačiau atkaklios treniruotės sporto klube davė akivaizdžių rezultatų – nuotraukose, kurias vyras publikuoja savo paskyroje socialiniame tinkle, matyti puikiai išlavintas kūnas – tokio sudėjimo vyriškiui dailiosios lyties atstovių dėmesio neturėtų trūkti.

Po to, kai Rohitas Khandelwalas triumfavo gražiausio Indijos vyro rinkimuose, jam atsivėrė šansas pakovoti ir dėl geidžiamiausio planetos vyro titulo.

Konkursas, kuris rengiamas nuo 1996 metų, vyksta dvi-tris savaites – dalyviai, laimėję gražiausių vyrų titulus savo šalyse, varžosi įvairiose rungtyse: talentų šou, sporto ir jėgos varžybos, taip pat demonstruoja madas ir dalina interviu.

Nugalėtoją išrenka ir geidžiamiausiu pasaulio vyru paskelbia speciali komisija. Šiemet konkurse dalyvavo 46 pasaulio valstybių gražiausi vyrai – Lietuvos atstovo „Mister World 2016” nebuvo.

Pranešama, kad gražiausias pasaulio vyras kol kas nesusiviliojo perspektyvomis tęsti karjerą Amerikoje arba Anglijoje – jis toliau filmuosis Indijoje kuriamuose filmuose ir čia vykstančiuose mados šou.

" love you guys , Thanks for all the messages and comments , It's the main source of inspiration for me , 😘😘😘"

A photo posted by Rohit Khandelwal (@rohit_khandelwal77) on Jul 22, 2016 at 1:45pm PDT