Šešiolikmetis Primorės krašto oligarcho Igorio Nekliudovo anūkas Grigorijus Mamurinas, prieš kelis mėnesius jau spėjęs sudirginti Rusijos visuomenę savo „eksperimentais“, vėl atsidūrė dėmesio centre.

Šį kartą moksleivis internete paviešino savo erotinės fotosesijos filmuką, kuriame įsiamžino pusnuogės rusų socialinių tinklų divos Vika Odincova ir Jekaterina Zujeva. Vaizdelis iš tiesų atrodo šokiruojančiai: prabangų kostiumą dėvintis oligarcho anūkas rūko cigarą, mėgaujasi iš drabužėlių išsinėrusių gražuolių glamonėmis, laisto jas „Cristal“ šampanu (kurio vienas butelis kainuoja 291 eurų).

Portalo super.ru duomenimis, fotosesija vyko viešbučio „Mamaison“ prezidentiniame liukse, kur praleisti parą kainuoja 758 eurus.

Grigorijus Mamurinas, sugalvojęs sau „tarptautinį“ pseudonimą Gregory Goldsheidas, išgarsėjo šių metų gegužę, kuomet internete paviešino kelis savo „eksperimentus“.

Norėdamas sužinoti, kokia pinigų sumą žmonės vertina savo orumą, jis Maskvos gatvėse kalbindavo praeivius ir siūlydavo pinigus mainais už orumą žeminančius dalykus: pavydžiui, vienas žmogus sutiko paragauti jo šlapimo už pusantro šimto eurų, už panašią sumą pinigų mergina sutiko apsinuoginti parke, nepaisydama to, kad šalia zujo praeiviai.

Šiuos eksperimentus paauglys skelbė vaizdelių peržiūros platformoje „You Tube“. Kilus dideliam triukšmui, moksleivis tvirtino, jog šios scenos buvo surežisuotos, tačiau Primorės oligarchas, rodos, buvo rimtai įpykęs dėl tokio anūko elgesio. Vis dėlto, panašu, kad Grigorijaus Mamurino noras gluminti visuomenę niekur nedingo, tik šį kartą pasirinkta kita kryptis.