Trys vyrai, kurių pavardžių naujienų agentūros nepraneša, sugalvojo susprogdinti Miunsteryje stovinti prezervatyvų automatą ir taip ne tik pasipildyti sargių atsargas, bet ir susižerti vieną kitą saują smulkių karštam kalėdiniam vynui.

Prezervatyvų automatą vyrai sugalvojo susprogdinti savadarbiu užtaisu, kurį pritvirtino prie sargius išduodančio automato korpuso. Tačiau užtaisas sprogo greičiau nei vienas iš vyriškių spėjo nubėgti iki priedangos – sprogimo bangos atskeltas metalo gabalas pataikė tiesiai jam į galvą.

Susprogdintas prezervatyvų automatas. Vida Press nuotr.

Bendrininkai vyriškį nuvežė į ligoninę, tačiau šis po patirtos sunkios galvos traumos netrukus mirė. Policijos pareigūnams nevykėliai nusikaltėliai iš pradžių bandė įteigti, jog jų draugas traumą gavo nukritęs laiptinėje, tačiau netrukus buvo prispausti į kampą ir išklojo tiesą.

Policijos pareigūnai žurnalistams teigė, jog tragiškai pasibaigusios prezervatyvų medžioklės grobis liko išsibarstęs aplink susprogdintą automatą – sukrėsti nusikaltėliai nemėgino rinkti nei pinigų, nei prezervatyvų.