Populiariuose kurortuose žvaigždes medžiojantys paparaciai trina rankomis – šiomis dienomis prie kino, muzikos ir mados garsenybių prisijungė ir futbolininkai: kas su mamomis, kas su draugų kompanijomis, kas su antrosiomis pusėmis.

Labiausiai pasisekė tiems fotografams, kurie dirba Majamyje – čia į jų akiratį pateko tikras žaliosios vejos džentelmenas, daugybės moterų numylėtinis, Italijos rinktinės vartininkas Gianluigi Buffonas. 38 metų vartininkas jau vadinamas gyvąja žaidžiančia legenda ir tai apie iškalbingai liudija už Italijos rinktinę sužaistų 161 rungtynių skaičius.

Į Majamį Gianluigi Buffonas, matyt trokštantis kuo greičiau pamiršti tą nesėkmingą ir ilgai užsitęsusią baudinių seriją mače su Vokietija, atvyko ne vienas: šalia jo galima išvysti žurnalistę Ilarią D'Amico, kurią meilės ryšiai su vartininku sieja nuo 2014 metų, kuomet Gianluigi Buffonas išsiskyrė su savo žmona ir dviejų vaikų mama Alena Šeredova.

Sausio mėnesį naujoji Gianluigi Buffono pasija, beje, už sportininką vyresnė ketveriais metais, jam padovanojo sūnų.

Panašu, kad per pastaruosius metus saldžiosios porelės aistra nė kiek nepriblėso – net ir nujausdami, kad judviejų tyko paparaciai, temperamentingi italai nesidrovėjo demonstruoti savo aistros.