Mes prie lovos su žvake nestovėsime, tačiau duosime kelis patarimus, kurie, tikėkimės tau pravers.

Neskubėk!

Turbūt girdėjai apie trijų pasimatymų taisyklę, kuri byloja, jog per trečiąjį susitikimą įsimylėjėliai atsiduria lovoje, ir tada tampa galutinai aišku, kuria kryptimi pasisuks jų santykiai. Taigi, šią taisyklę gali drąsiai išmesti iš savo galvos į šiukšlių dėžę. Po vienos sociologų apklausos, kurioje dalyvavo beveik trys tūkstančiai moterų ir merginų, paaiškėjo, kad didžioji dauguma jų permiegoti su vyru ryžtųsi tik po aštunto-devinto ir net -niolikto pasimatymo. Paprastai pati moteris duoda ženklą, kada ji yra pasiruošusi intymiems santykiams, tad būk džentelmenas – neskubink jos, o lauk ženklo, kurį tikrai sugebėsi teisingai iššifruoti. Signalu, kad ji yra pasiruošusi lovos reikalams, gali tapti kvietimas pavakarieniauti jos namuose. Įsidėmėk – ji, prieš kviesdama išgerti arbatos jos namuose, būtinai prasitars, kad namuose nieko nėra (mamos, brolio ar bendrabučio kambario kaimynių).

Bučiuok

Knygos „Touch Me There!“ autorė Yvone Fulbright įsitikinusi, jog tavo bučinius ji supras kaip požymį, kad tu iš santykių tikiesi ne tik sekso. Žurnale „Evolutionary Psychology“ paskelbų tyrimų duomenimis, vos viena mergina iš septynių yra nusiteikusi permiegoti be „apšildančių“ susitikinėjimų ir bučinių. Ir dar šiek tiek statistikos: dvi-trys moterys iš dešimties jau po pirmo bučinio neigiamai įvertina naująjį draugą ir nesuteikia jam jokių vilčių tolimesniems santykiams. Tam, kad visko nesugadintum vienu nevykusiu bučiniu, elkis atsargiai ir švelniai: nesibrauk kaip pašėlęs savo liežuviu jai į burną, o švelniai prisiliesk prie jos lūpų, trumpais bučinukais išbučiuok jas. 

Neforsuok preliudijos

Bučiniams ir švelniems prislietimams skirk ne mažiau nei penkiolika minučių – ir tik tada gali savo rankomis jos kūnu keliauti toliau. Yra nustatyta, jog daugelis moterų susijaudina po maždaug aštuonių minučių glamonių. Taigi, prailgink šį laiką dvigubai ir ji bus beveik ištirpusi.

Vadovaukis galva

Oralinis seksas moteris dalina į dvi kategorijas: vienos jo drovisi, kitos gi net labai mielai priimtų tavo glamones jau per patį pirmąjį intymų suartėjimą. Aukščiau minėtoje apklausoje moterų balsai šiuo klausimu pasidalijo per pusę. 52 procentai moterų tikisi, jog per pirmąjį seksą su naujuoju partneriu, vyras ten plušės ne mažiau nei penkiolika minučių. Jei tau atrodo, kad tavo naujoji pasija yra būtent tarp tų 52 procentų, naudokis šia instrukcija: iš pradžių liežuviu nuo vidinės šlaunų pusės nukeliauk iki jos lytinių lūpų, o po to lengvai lyžtelėk klitorį. Sustok. Leisk jai atsikvėpti, o pats tuo metu bučiuok jos šlaunų vidinę pusę. Po to viską vėl pakartok.

Klasika amžiams

38 procentai moterų mano, kad lytinis aktas turėtų tęstis 10-20 minučių. Tad tau nereikėtų užsiimti „Kamasutros“ paieškomis, juo labiau, kad 66 procentai moterų per pirmąjį seksą nenori eksperimentuoti bandydamos vieną ar kitą pozą. Tegul ji guli ant nugaros, kiek sulenkusi kelius. Pakišk pagalves po jo klubais – tai leis tau priklaupus ant kelių įeiti į ją ir tuo pačiu metu pirštu stimuliuoti jos klitorį.

Pasirūpink pratęsimu

Dauguma merginų ir moterų tikisi, jog jūsų santykiai neapsiribos vien vienos nakties nuotykiu – tai aišku ir be statistikos. Parodyk, kad tu jai esi svarbus. Apkabink ją. 56 procentai moterų nori, kad po sekso bent dvidešimt minučių ją laikytum savo glėbyje – juk tai ne taip jau ir sunku. Užteks ir to, kad ją paimsi už rankos ar paglostysi pilvuką. Ir neužmiršk pasirūpinti pratęsimu – 59 procentai merginų nori, kad tu jai paskambintum kitą dieną. Jokių trumpųjų žinučių, elektroninių laiškų ar žinučių „Skype“ ar „Facebook“: „Ką tu? Ką vakare?“. Ji turi išgirsti tavo balsą. Paskambink jai po darbo – tada tu neatrodysi pernelyg nekantraujantis, o ji vis tiek pasijus geidžiama.