Pernelyg didelis susižavėjimas videožaidimais

„Vaikinai, mes viską suprantame. Skaitmeniniame kovos lauke dedasi rimti dalykai. Tačiau kai dėl virtualaus mūšio nekreipiamas dėmesys į naujus mylimosios apatinius drabužėlius...Tai visiškai nėra kieta. Tarp kitko – aš su tuo susitaikiau. Dabar aš laimiu prieš savo vaikiną jo žaidimuose – per susirėmimus vilkiu seksualius apatinius drabužėlius. Pastebi“, - Nastia, 24 metai.

Erekcija žiūrint į savo raumenis

„Nėra juokingesnio vaizdo nei vyruko, žiūrinčio į savo „six packo“ kubelius, erekcija. Taip, tu treniravaisi ties išsekimo riba ir dabar gali pasigirti tobula figūra. Tačiau neužmiršk, kad sporto salėje su daugybe veidrodžių, kurioje treniruojasi ir vyrai, ir moterys, visada atsiras tokių, kurios pastebės ant tavo kelnių iškilusią kalvą. Moterys fotografuojasi mobiliaisiais telefonais, o vyrukams atsistoja, kuomet jie žiūri į savo kūną veidrodžiuose treniruočių metu“, - Zina, 29 metai.

Įprotis rengtis smirdančiais drabužiais iš skalbinių dėžės

„Kvapas. Štai iš ko mes suprantame, ar galime dar kartą užsivilkti drabužį ar mesti jį jau į skalbinių dėžę. Ir jei tavo sportinės kojinės dar nestovi, tai visiškai nereiškia, kad jas galima čiupti iš skalbinių dėžės ir apsimauti dar kartą. Visi drabužiai, kuriais tu apsirengęs prakaitavai sporto salėje, stadione ar sode, prašyte prašosi išskalbiami. Taškas. Jokių klausimų“, - Alisa, 32 metai. 

Įprotis ant smirdančių drabužių purkšti odekoloną

„Tai dar blogau nei tiesiog vilkėti purvinais drabužiais. Nėra nieko blogiau nei įnirtingai plušėti treniruoklių salėje ir dusti nuo „Acqua Di Gio“. Odekolono perteklius – lyg kontrastas prakaito smarvei, tačiau dėl to ne mažiau siaubingesnis. Reikalauju aukso viduriuko!“, - Elena, 26 metai.

Įprotis maistą dėti ant krūtinės

„Tai – didžiausios tinginystės įrodymas. Kai savas kūnas naudojamas kaip lėkštė žiūrint televizorių, tai anaiptol nereiškia įvairiapusiškumo. Tau reikėtų gerbti maistą – bent jau tiek, kad jį dėtum į tikrą lėkštę. Tai, žinoma, gal ir atrodo kūrybiškai, tačiau jokia moteris nenorėtų matyti kaip jos vyras traukia krūtinės plaukelius iš tarpdančio“, - Darja, 30 metų.