Remiantis mokslinių tyrimų rezultatais, masturbacija palaiko tavo gerą nuotaiką, padeda būti ištvermingesniam realiame kovos lauke ir, pagal kai kuriuos duomenis, netgi apsaugo nuo prostatos vėžio.

Tačiau visi šie naudingi dalykai negali atpirkti to siaubo, kurį patiri situacijoje, kai tavo mergina pagauna tave besimasturbuojantį. Slepi rankas, tačiau pamiršti paslėpti savo įnagį, staigiai uždarai nešiojamąjį kompiuterį ar paprasčiausiai pasimetęs žiūri į tą, kuri tave užklupo... Gerai, užteks apie tai, mes suprantame, kad tavo nervai – ne geležiniai. Štai penki variantai atsakymų į klausimą „ką čia veiki?“, kad iš susidariusios sudėtingos situacijos išsisuktum elegantiškai.

1. „Aš neturėjau ką veikti“

Taip, tai skamba keistokai, tačiau jeigu tu pripažinsi faktą, kad tave užklupo, ir tu neturi ką slėpti, visa įtampa tuojau pat išgaruos. Jeigu tau pavyks dar pasakyti kokį nors juokelį, tai šis įvykis netgi gali pagerinti tavo įvaizdį. Mergina gali pagalvoti, kad esi išradingas ir, apskritai, toks juokingas, kad būtų nuodėmė neatsiduoti tau tuojau pat.

2. „Nenorėjau, kad man pasakytum „ne“, todėl paėmiau situaciją į savo rankas“

Jeigu tave pagavo mergina, kuri nelabai mėgsta mylėtis arba dėl kokios nors priežasties yra nepakankamai karšta lovoje, tokia situacija gali tapti jūsų lytinio gyvenimo lūžio momentu. Nedidelis nervinis sukrėtimas padės jums išspręsti iškart dvi situacijas: kad tu sėdi priešais ją su „džoniu“ rankoje ir kad ji save laiko seksualiai nepilnaverte. Ir toliau taip pat atsiprašinėk ir pamatysi, kaip ji ištiesia tau pagalbos ranką.

3. „Man reikėjo greitai nuimti stresą“

Tai veikia, nes po tokios replikos tu galėsi vaikščioti po kambarį pirmyn – atgal su nuleistomis trumpikėmis ir svarstyti apie tai, kad masturbacija padidina laimės hormonų kiekį, kurių tau taip pastaruoju metu trūksta. Bus linksma, o komedija laimi prieš bet kokią gėdą.

4. „Man su tavimi labai gerai, bet kartais norisi atitrūkti“

Kai tu pirmiausiai sakai merginai, kad tau su ja gera, gali žaibiškai panaikinti visus klausimus jos galvoje apie jos pačios nepilnavertiškumą. Apskritai, kalbėti su mergina apie ją pačią – geriausias būdas sumažinti bet kurią įtampą tarp jūsų, nes jos streso priežastis beveik visada slypi joje pačioje.

5. „Padėk!“

Geriausias būdas išspręsti tokią situaciją – pakviesti ją prisijungti. Jokių juokelių, viskas turi būti rimta: perduodi valdymo įrankį į jos rankas ir pereini į ataką. Taip daro kino žvaigždės ir tiesiog kieti bičai. Prisijunk.