Eksperimento metu moterims buvo parodytos įvairių vyrų nuotraukos: gražuolių ir ne tokių jau gražuolių, buvo pasakojama apie kiekvieno jų temperamentą ir charakterį.

Pavyzdžiui, visi vyrai fotografijose buvo užfiksuoti toje pačioje situacijoje: praeinant pro elgetą, prašančią pinigų. Kai kurie jų sustodavo ir duodavo vargšui smulkių pinigų, kiti – žiūrėdavo į mobilųjį ir tiesiog praeidavo.

Merginoms labiau patiko ne itin patrauklūs, bet geraširdžiai vyrai. Kodėl jos pasirinko būtent taip? Akivaizdu: moterys pirmiausiai žiūri, kaip vyras elgsis su ja. Jei esi geras ir atkreipi dėmesį į elgetaujantį gatvėje, reiškia, būsi pakankamai supratingas ir atkreipsi dėmesį į jos norus.

Žinoma, tendencija, kurią užfiksavo tyrimas, ne visada suveiks ir realybėje. Tikėtina, kad tu esi ir gerai atrodantis, ir mokantis atkreipti jos dėmesį. Be to, pasaulyje yra ir bjauriai atrodančių padugnių. Svarbiausia, ką reikėtų įsidėmėti ir pasimokyti iš šio britų tyrimo – nepasižymėdamas modelio išvaizda, tu gali pasiekti sėkmę tarp moterų, jei elgsies kaip džentelmenas. Svarbu nepersistengti, vyriškumo tavyje turi taip pat pakakti.