Amerikiečių mokslininkai nusprendė rasti atsakymą į labai įdomų klausimą: ar egzistuoja ryšys tarp karjeros ir intymaus gyvenimo? Kol kas eksperimentams mokslininkai nesiryžo ir apsiribojo vien tik apklausomis.

500 porų (18-50 m.) pildė anketas, kuriose atsakė į klausimus apie karjerą ir intymų gyvenimą. Pripažinkite, būtų keista, jei kruopštieji mokslininkai nebūtų aptikę kokio nors ryšio tarp šių dviejų gyvenimo sričių. Paaiškėjo, kad porų, kurios rytą linkusios pradėti nuo sekso, pajamos didesnės ir jų karjera klostosi sėkmingiau. Svarbu pastebėti, kad šis ryšys fiksuotas tiek vyrų, tiek ir moterų atveju.

Remiantis mokslininkų iškelta versija, tokia darbo dienos pradžia suteikia energijos ir geros nuotaikos užtaisą, o juk energingam, patenkintam ir džiugiai nusiteikusiam žmogui pačias įvairiausias užduotis sekasi atlikti kur kas sėkmingiau. Jei viskas klostosi taip sėkmingai, ilgai laukti galimybės palypėti karjeros laiptais neprireikia.

Tiesa, kol kas dar sudėtinga tiksliai pasakyti, ar žmonės mėgaujasi sėkme, nes pirmenybę teikia rytiniam seksui, ar vis tik jie praktikuoja rytinį seksą, nes yra sėkmingi. Kaip ten bebūtų iš tikrųjų, dėl viso pikto rekomenduojama tradiciškai dienos pabaigai paliekamą užsiėmimą perkelti į rytą. Jei po kurio laiko būsite paaukštinti darbe, nepamirškite padėkoti amerikiečių mokslininkams už aukso vertės patarimą: jie neapsakomai džiaugsis gavę eksperimentinį savo teorijos patvirtinimą.