Leisk atspėti, tu turi sąrašą vietų, kuriose norėtum užsiimti seksu? Jei taip, tuomet gali drąsiai išbraukti visas viešąsias vietas, rašo „Men's Health“. Žmonės, kurie buvo ten prieš tave, ko gero, paliko bakterijų, kurios gali patekti į neapsaugotas tavo kūno vietas. Arizonos valstijos universiteto mikrobiologas Charlesas Gerba įvardijo penkias vietas, kuriose nerekomenduojama užsiimti seksu.

Lėktuvo tualetas

Kaip teigia mikrobiologas, šios ankštos tualeto kabinos užima pirmąją vietą pačių nešvariausių užsiimti seksu vietų sąraše: „Tokiais lėktuvo tualetais tarp jų valymų gali pasinaudoti apie 70 žmonių ir tikrai ne visi po naudojimosi kruopščiai nusiplauna rankas“. Nenuostabu, kad ten gali plytėti Escherichia coli (lazdelės formos žarnyno bakterijos). Tad gerai pagalvok, ar tikrai tau yra svarbu įstoti į klubą tų, kurie užsiima seksu 11 000 metrų aukštyje.

Sporto salės rūbinė

Sporto salės rūbinėje yra idealios sąlygos daugintis bakterijoms. Netgi nėra rekomenduojama ten vaikščioti basomis, o užsiimti seksu – tuo labiau.

Kino teatras

Jei lipnios grindys tavęs neatbaido, mikrobiologijos profesorius Gerba įspėja, kad kėdės ir porankiai kino teatruose yra valomi retai, vienoje kino salėje atliktas tyrimas atskleidė, kad joje yra nemažai stafilokokų. Todėl tamsa ne visada yra jūsų draugas.

Parkas

„Peršalimo ir gripo virusai, žmonių ir gyvūnų fekalijų pėdsakai – štai kas tavęs laukia aikštelėse ir parkuose“ – teigia profesorius Gerba. Kitą kartą, kai panorėsi savo išrinktajai suteikti malonumą, pagalvok: galbūt geriau būtų pasikviesti ją į svečius?

Paplūdimys

Jei tu ir tavo mergina nusprendėte įsikūnyti į Chriso Isaako klipo „Wicked Game“ herojus, tuomet pagalvokite apie tai, kad smėlyje yra šimtai kenksmingų bakterijų ir virusų. Kinų mokslininkų tyrimas parodė, kad paplūdimio smėlis – žymiai purvinesnis nei kad vanduo.