Šiame įtampos kupinoje ir gana žiaurioje juostoje, kuri remiasi tikrais įvykiais, Danielis Radcliffe'as vaidina FTB agentą, kuris, norėdamas infiltruotis į neonacių grupuotę, tampa fašistuojančiu skustagalviu. Nors aktoriams, siekiantiems kuo tiksliau perteikti savo personažų charakterius, kartais tenka perlipti per pačius save, tačiau mielojo Hario Porterio metamorfozė atrodo ypač pribloškianti.

Vis dėlto 26 metų aktorius ilgai galvos dėl to, jog gali prarasti tūkstančius gerbėjus, vis dar garbinančius jį kaip Harį Poterį, nesuko. Pirmajame filmo anonse galima išvysti kaip Danielis Radcliffe'as nusiskuta plaukus, apsivelka atitinkamus marškinėlius ir įsilieja į fašistuojančių skustagalvių būrį.

Danielis Radcliffe'as (filmo "Imperium" plakatas). Vida Press nuotr.

Po šio anonso pasirodymo nemaža Hario Poterio gerbėjų armija, matyt negailėdama susitaikyti su tuo, jog jų numylėtinis taip radikaliai pakeitė savo įvaizdį, nepagailėjo rūsčios kritikos Danieliui Radcliffe'ui – laukiama, kad dar didesnė nepasitenkinimo banga kils kuomet filmas pasirodys kino teatruose.