Praėjusiais metais 64 metų aktorius sušmėžavo keliuose nedidelio biudžeto filmuose, tačiau 2016-aisiais jo kūrybinėje grafoje šmėžuoja įrašytas nulis. O štai paparaciai turėjo darbelio – įšilęs, apsileidęs Mickey Rourke neretai atsidurdavo jų fotoaparatų taikiklyje, o ir pats aktorius mielai mėgaudavosi jam skiriamu dėmesiu, turbūt nesuvokdamas, jog atrodo itin gailiai.

Naujausios jo nuotraukos taip pat vilties, kad aktorius savo gyvenimą sugebėjo pakreipti nauja vaga, neduoda. Fotoagentūros, išplatinusios šias nuotraukas, pažymi, kad Mickey Rourke užfiksuotas Beverli Hilse išėjęs iš restorano, tačiau išvydus jo prasegtą gobtuvą (matyt dėl to, kad praeiviai galėtų pasigėrėti jo tatuiruotėmis), senokai šampūno nemačiusius plaukus, galima suabejoti, ar fotoreporteriai restorano nesumaišė su prastos reputacijos baru.

Galima tik įtarti, kiek daug dailiosios lyties atstovių, kurios gėrėjosi jo stulbinančiais vaidmenimis „Devynios su puse savaitės“ ar „Laukinėje orchidėjoje“, žvelgdamos į šias nuotraukas šluostosi ašaras ir geria vaistus nuo širdies skausmo.