Policijos pareigūnai jo nuotrauką patalpino savo skyriaus paskyroje socialiniame tinkle. Jų nuostabai nuotrauka ėmė sparčiai rinkti mygtuko „patinka“ paspaudimus – taip gimė gražiausio Amerikos nusikaltėlio kultas.

Už gerą elgesį jis iš kalėjimo buvo paleistas anksčiau laiko ir praktiškai tiesiai iš kalėjimo kameros 32 metų vyras pateko į mados industrijos agentų glėbį. Iki liepos 7-osios Jeremy Meeksui skirtas namų areštas, o po to jo greičiausiai laukia puošnus gyvenimas: sprendžiant pagal žaibišku greičiu gausėjančias jo gerbėjų gretas (dabar jau – per pusę milijono) socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, gyvenimas jam gali duoti šansą.

Jeremy Meekso karjera ėmė rūpintis Jimas Jordanas, kuris jau yra atradęs ne vieną talentą bei modelį. „Jis niekada nebuvo modeliu ar aktoriumi. Jo pasaulyje įžymybėmis buvo kriminalinių grupuočių nariai. Pasikalbėjęs su juo supratau, kad radau kažką tikro“, - pasakoja Jimas Jordanas.

Jeremy Meeksas kilęs iš sudėtingos šeimos: kai jam buvo vos dešimt metų, juo ėmė rūpintis vyresnioji sesuo, mat motina nuolat pakliūdavo už grotų. Stebuklo neįvyko – bręstantis paauglys praleisdavo pamokas, susidėjo su blogomis draugijomis. Savo nusikaltėlio „karjerą“ jis pradėjo nuo smulkių vagysčių, buvo ne kartą areštuotas už narkotikų saugojimą, vėliau sekė byla už nelegalų ginklo laikymą namuose ir teismo nuosprendis pasiųsti jauną vyrą už grotų.

Dabar gi jo gyvenimas gali apsisukti 180 laipsnių kampu: Jimis Jordanas rūpinasi, kad Jeremy Meeksas paliktų mažą periferijos miestelį ir persikeltų į žvaigždžių mylimą Los Andželą kur kopti karjeros laiptais būtų kur kas lengviau. Vienintelis dalykas, kuris liūdina Jimį Jordaną – Jeremy Meeksas ketina nuo savo odos pašalinti tatuiruotes, menančias jo kriminalinę praeitį ir taip pabandyti atsikratyti agento taip peršamo „blogiuko“ įvaizdžio. Agento prašymų pasilikti šias tatuiruotes Jeremy Meeksas nenori girdėti: jis su savo žmona augina mažą vaiką, be to, rūpinasi dviem atžalomis iš pirmosios žmonos santuokos.

#posted

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 24, 2016 at 5:03pm PDT

#countingdown

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 23, 2016 at 4:57pm PDT

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 22, 2016 at 5:08pm PDT

#blessed

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 21, 2016 at 5:06pm PDT

What's a great dad without a great mom. #fathersday #warriors #dubnation #hometeam

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 19, 2016 at 2:48pm PDT