„Aš jau baigiau.“

Tikėtina, kad tai ir yra dažniausiai pasitaikanti melagystė, susijusi su seksu. Moterys ne tik išmoko šiuos du žodžius ištarti įtikinamai, žvelgdamos tiesiai tau į akis. Jos dar ir kuo puikiausiai imituoja orgazmą, apmulkindamos net ir itin patyrusį meilužį. Aišku viena – vyras nori tikėti šiuo melu. Juk jei moteris būdama su tavimi pasiekia orgazmą, esi tikras šaunuolis, o štai jei nepatiria, tai ji turbūt turi problemų – yra frigidiška ar jai tiesiog sloga. Juk tu tikrai esi šaunus! Kitaip ir būti negali.

„Be jokios abejonės, dydis nėra svarbus!”

Deja, taip nėra – dydis vis tik yra svarbus, rašo leidinys „Maxim“. Kuo didesnis penis, tuo daugiau nervinių galūnių jis pasiekia. Kuo penis mažesnis, tuo įnirtingiau mergina stengsis jo savininkui įrodyti, kad dydis neturi jokios reikšmės. Laimei, be penio gamta tave apdovanojo dar ir rankomis, kurios gali būti ne ką mažiau naudingos sekse.

„Niekada nesu svajojusi apie seksą su dviem vyrais – aš nesu iškrypėlė!“

Visuomenė įpareigoja moterį laikytis padorumo reikalavimų, o štai vyras gali sau leisti tokią prabangą ir geisti sekso su kiek tik nori moterų tuo pačiu metu, nes jis, kaip visiems puikiai žinoma, yra gašlus gyvulys, turintis visišką teisę patirti malonumą gyvendamas. Moteris savo ruožtu turėtų lankytis muziejuose, o po to ištekėti, todėl jos moralinis įvaizdis turi būti švytintis ir nesuteptas. Vis dėlto kiekviena moteris mažiausiai šimtą kartų yra pagalvojusi, kaip jaustųsi tapusi pagrindine orgijos heroje, kai aplink nėra jokių konkurenčių.

„Taip gera man dar nėra buvę su niekuo kitu!”

Tai tik komplimentas, nepriimk šių žodžių už gryną pinigą. Labiausiai tikėtina, kad tai tėra prizas už pastangas ir dūsavimą. Vis tik jei mergina šią frazę kartoja nepailsdama ir reikalauja dar vieno pasimatymo, net jei apie jokius santykius nėra nė kalbos, gali būti, kad iš tikrųjų pasirodei neprastai.

„Tu man trečias.“

Paprastai į klausimą, kiek seksualinių partnerių yra turėjusi mergina (kam iš viso tu jos klausi apie tai?), ji nurodo vienaženklį skaičių. Dažniausiai šis skaičius – nuo vieno iki penkių. Jei mergina pasitaikė sąžininga ir nemėgstanti meluoti – nuo penkių iki dešimties. Tikrojo merginos seksualinių partnerių skaičiaus nežino net ir artimiausia jos draugė. Ką jau kalbėti apie tai, kad merginos yra linkusios šį skaičių mažinti pačiais keisčiausiais būdais. „Įskaičiuojami tik tie, su kuriais susitikinėjau pagal registracijos adresą“ arba „Justinas nesiskaito, nes jis – Ožiaragis.“ – štai vos pora iš galimų logiškai nepaaiškinamų merginų pateikiamų lytinių partnerių skaičiavimo metodikų.

„Niekada anksčiau šito nesu dariusi.“

Ši frazė gali būti taikoma bet kuriai sekso rūšiai – tai dar vienas būdas tau įtikti. Taip sakydama mergina siekia tave pamaloninti, įtikinti, kad būtent tau teko garbė kuklią nekaltą princesę nuvesti pavojingais uždraustos aistros labirintais bujojančio orgazmo ugnikalnio link. Jei nuoširdžiai tikėtumei merginos pasakojimais, susidarytų įspūdis, kad iki tavęs jos seksualinis gyvenimas tebuvo vien tik nuobodi misionieriaus poza. Deja, toks variantas mažai tikėtinas.