Įvykis, Rusijos žiniasklaidoje keliantis daug aistrų, neva nutiko kiek daugiau nei prieš mėnesį - naktį iš gruodžio 11-osios į 12-ąją viename Maskvos daugiabutyje. Pareigūnai, gavę informaciją, kad viename šio namo butų yra įsikūręs nelegalus viešnamis, nusprendė atlikti patikrinimą – pas savo kūnu prekiaujančias merginas buvo pasiųstas policijos stažuotojas, turėjęs apsimesti klientu.

Po neilgai trukusio pokalbio su viešnamio personalu pareigūnas išsirinko Lola prisistačiusią naktinę plaštakę.

„Ji sakė, kad valanda poilsio su ja kainuoja 7000 rublių (85 eurai). Aptariau papildomas galimas seksualines paslaugas už papildomus pinigus, pasirinkau paslaugą „Analinis“, su kuria ji sutiko ir tada jai perdaviau 10 tūkstančių rublių (121 eurą), - savo pasiaiškinime vyresnybei rašė stažuotojas iš Vidaus reikalų ministerijos universiteto. - Kai ji išėjo iš kambario ir nuėjo į virtuvė, nusekiau paskui ją. Virtuvėje parodžiau savo tarnybinį pažymėjimą, prisistačiau esąs policijos darbuotojas ir pasakiau, kad buvo vykdomas patikrinimas dėl seksualinių paslaugų teikimo. Mergina, prisistačiusi kaip „Olga“, apžiūrėjo mano pažymėjimą, pasakė, kad ten yra parašyta Universitetas, studentas, jog aš ne pareigūnas, o sukčius. Tuoj pat po jos žodžių mergina vardu „Ziza“ pribėgo ir per galvą kelis kartus smogė metaliniu puodu, po kurių praradau sąmonę“.

„Atsipeikėjau kambaryje, buvau surištas, kelnės nutrauktos žemyn, sėdmenys apnuoginti. Aš tuoj pat pradėjau šauktis pagalbos, tačiau atėjo tos merginos ir ėmė mane prievartauti“, - savo pasiaiškinime rašė stažuotojas, pridėjęs ir dar keletą prievartavimo detalių.

Seksualinė egzekucija tęsėsi apie pusvalandį – kol į butą neįsiveržė policijos pareigūnai, ištraukę savo kolegą iš prostitučių rankų. Televizijos kanalo tinklapis „360” rašo, jog į stažuotoją pasikėsinusioms prostitutėms gresia rimtos bausmės. Pats nukentėjusysis savo pasiaiškinime vadovybei prašo jį palikti dirbti tame pačiame skyriuje.

Televizijos kanalo „360” tinklapyje rašoma, kad šios istorijos tikrumą patvirtino jų šaltinis Vidaus reikalų ministerijoje, pažymėjęs, jog nelegalaus viešnamio adresas stažuotojo pasiaiškinime nurodytas neteisingas.

Istorijai įgavus pagreitį kitose Rusijos žiniasklaidos priemonėse pasirodė publikacijos, jog stažuotojo pasiaiškinimas yra viso labo pokštas, kuris interneto vandenyse „išplaukė“ dar 2015 metų balandį.

„Jei tam jaunam žmogui iš tikrųjų būtų nutikusi panaši istorija, jis gėdytųsi apie tai pasakoti“, - savo šaltinį Maskvos teisėtvarkos institucijose cituoja televizijos kanalas „Ren-TV“.

Rusijos Vidaus reikalų ministerijos spaudos tarnyba paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus apie prostitučių išprievartautą stažuotoją. „Lygiai prieš metus buvo lygiai tokia pati istorija ir dar neva su tuo pačiu darbuotoju. Ši istorija niekuo nepagrįsta“, - pažymi spaudos tarnyba.